Oude Montforterweg 10, 6077 PH St. Odiliënberg| (0475) 31 86 20| info@jackhannen.nl

Hovenier Roermond

Als u op zoek bent naar een hovenier in de omgeving van Roermond, schakelt u Jack Hannen Hoveniersbedrijf in. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen onderhouden van tuinen en groenvoorzieningen in de hele regio. Onze expertise zetten wij in voor een groeiende particuliere markt, bedrijven, woningverenigingen en overheidsinstellingen.

N

Kennis van zaken

 

N

Vakmanschap

 

N

Compleet van A tot Z

 

Uw hoveniersbedrijf in de regio Roermond met kennis en vakmanschap

Uw hoveniersbedrijf in Roermond en omgeving is gespecialiseerd in het ontwerpen en aanleggen van uw tuin, maar onze tuinman verzorgt ook graag het onderhoud. Onze kennis, vakmanschap en – bovenal – enthousiasme zorgt dat wij dat uw ‘groene’ dromen uitkomen. Wij gaan te werk op een vernieuwende manier:

  • Tuinontwerp: wij zorgen voor een ontwerp dat realistischer is dan ooit. Hiervoor gebruiken wij een Virtual Reality bril in combinatie met de ‘360 VR Jack Hannen-App’. Zo krijgt u de kans rond te kijken in uw nieuwe nog aan te leggen tuin.
  • Tuinaanleg: als het tuinontwerp is goedgekeurd, zullen wij beginnen met de tuinaanleg. Hiervoor hebben wij een uitgebreid machine- en wagenpark tot onze beschikking.

Tuinman komt bij u langs voor onderhoud

U schakelt Jack Hannen Hoveniersbedrijf, gevestigd nabij Roermond,  in voor het ontwerp en de aanleg van uw tuin. Ook voor tuinonderhoud van A tot Z draaien onze groenspecialisten hun hand niet om. U heeft keuze uit een aantal soorten onderhoud. Zo komt onze tuinman bij u in Roermond langs voor periodiek onderhoud of incidenteel onderhoud. Het is maar  waar uw voorkeur naar uit gaat.

Maak een afspraak

Wilt u een tuinman inschakelen of gebruikmaken van onze andere diensten die wij in Roermond en omgeving aanbieden? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak. U bereikt ons via (0475) 31 86 20.

Een nieuwe kijk op tuinen

Een noviteit in Nederland! Jack Hannen beschikt sinds kort over een Virtual Reality bril i.c.m. de ‘360 VR Jack Hannen-App’. Hiermee kunt u digitaal rondkijken in uw nieuw aan te leggen tuin, maar ook inspiratie opdoen in reeds gerealiseerde tuinen.

Afspraak maken

Als u interesse heeft in onze diensten als hovenier in Roermond, Leudal en Beesel, kunt u contact met ons opnemen om een afspraak te maken. U kunt Jack Hannen Hoveniersbedrijf en Boomkwekerij bereiken via (0475) 31 86 20. Hopelijk kunnen wij u snel van dienst zijn en u als hovenier een prachtige tuin bezorgen, bijvoorbeeld in Heythuysen, Linne of Roerdalen.

Contact gegevens

Neem vrijblijvend contact met ons op.

  • Velden met een * zijn verplicht

Jack Hannen Hoveniersbedrijf en Boomkwekerij

Oude Montforterweg 10
6077 PH  St. Odiliënberg

T: (0475) 31 86 20 
E: info@jackhannen.nl