Oude Montforterweg 10, 6077 PH St. Odiliënberg| (0475) 31 86 20| info@jackhannen.nl

Hovenier in regio Roermond

Als u op zoek bent naar een hovenier of tuinman voor groenwerken door heel Limburg, schakelt u Jack Hannen Hoveniersbedrijf uit Sint Odiliënberg nabij Roermond in. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen en groenvoorzieningen in de hele regio. Onze expertise zetten wij als hoveniersbedrijf in voor een groeiende particuliere markt, bedrijven, woningverenigingen en overheidsinstellingen in regio Roermond.

N

Kennis van zaken

 

N

Vakmanschap

 

N

Compleet van A tot Z

 

Home » Hovenier Roermond

Uw hoveniersbedrijf in de regio Roermond met kennis en vakmanschap

Ons deskundige hoveniersbedrijf in Roermond en omgeving is gespecialiseerd in het ontwerpen en aanleggen van uw tuin, maar onze tuinman verzorgt ook graag het onderhoud van tuinen door heel Limburg. Onze kennis, vakmanschap en – bovenal – enthousiasme zorgen ervoor dat wij dat uw ‘groene’ dromen laten uitkomen. Wij gaan te werk op een vernieuwende manier:

  • Tuinontwerp: wij zorgen voor een ontwerp dat realistischer is dan ooit. Hiervoor gebruiken wij een VR-bril in combinatie met de ‘360 VR Jack Hannen-App’. Zo krijgt u de kans rond te kijken in uw nieuwe, nog aan te leggen tuin.
  • Tuinaanleg: als het tuinontwerp is goedgekeurd, zullen wij beginnen met de tuinaanleg. Hiervoor hebben wij een uitgebreid machine- en wagenpark tot onze beschikking.

Onze tuinman komt bij u langs voor onderhoud

U schakelt Jack Hannen Hoveniersbedrijf, dat gevestigd is in Sint Odiliënberg nabij Roermond, in voor het ontwerp en de aanleg van uw tuin. Ook voor tuinonderhoud van A tot Z en grondverzetwerken draaien onze groenspecialisten hun handen niet om. U heeft keuze uit een aantal soorten onderhoud. Zo komt onze tuinman bij u in Roermond langs voor periodiek onderhoud van uw voor- en achtertuin of voor incidenteel onderhoud van de bedrijfstuin. Het is maar waar uw voorkeur naar uit gaat.

Een nieuwe kijk op tuinen

Een noviteit in Nederland! Jack Hannen beschikt sinds kort over een Virtual Reality bril i.c.m. de ‘360 VR Jack Hannen-App’. Hiermee kunt u digitaal rondkijken in uw nieuw aan te leggen tuin, maar ook inspiratie opdoen in reeds gerealiseerde tuinen.

​Maak een afspraak met onze tuinman voor uw tuin in Limburg

Wilt u een tuinman inschakelen of gebruikmaken van onze andere diensten die wij in Roermond en elders in Limburg aanbieden? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak. Wij zijn bereikbaar door te bellen naar (0475) 31 86 20.

Contact gegevens

Neem vrijblijvend contact met ons op.

  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.