Oude Montforterweg 10, 6077 PH St. Odiliënberg| (0475) 31 86 20| info@jackhannen.nl

Vijver aanleggen

Uw vijver laat u aanleggen door een vijverspecialist als Jack Hannen Hoveniersbedrijf. Hier bent u zeker van een vakkundig aangelegde vijver, volledig naar uw wens. Wij gaan graag met u in gesprek en bespreken uw wensen voor de vijver in uw tuin. Waar nodig geven wij u persoonlijk advies. Maak geheel vrijblijvend een afspraak met een van onze medewerkers en ontdek de mogelijkheden.

N

Kennis van zaken

N

Vakmanschap

N

Compleet van A tot Z

Laat uw vijver aanleggen door de specialist

U wilt dat de vijver in uw tuin volledig voldoet aan uw wensen. Wilt u bijvoorbeeld vissen in uw vijver? Of gaat uw voorkeur juist uit naar veel planten? En welke vijvervorm is geschikt voor uw tuin? Dit zijn een aantal zaken om over na te denken. Misschien vindt u het ook belangrijk dat het ontwerp van de vijver aansluit op de rest van uw tuin. Uiteraard helpen wij u graag bij het maken van deze beslissingen.

Kies voor volledige ontzorging

Er komt meestal veel kijken bij het aanleggen van een vijver. Vaak betekent dit een grondige renovatie van uw tuin, waarbij planten, bestrating of bomen verzet moeten worden. Dan is het fijn dat u compleet ontzorgd wordt. Wij begeleiden u van A tot Z.

Bespreek de mogelijkheden

Wilt u een vijver laten aanleggen door Jack Hannen Hoveniersbedrijf? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. U bereikt ons via (0475) 31 86 20 of u vult het contactformulier in op de website. Heeft u voor dit laatste gekozen? Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Een nieuwe kijk op tuinen

Een noviteit in Nederland! Jack Hannen beschikt sinds kort over een Virtual Reality bril i.c.m. de ‘360 VR Jack Hannen-App’. Hiermee kunt u digitaal rondkijken in uw nieuw aan te leggen tuin, maar ook inspiratie opdoen in reeds gerealiseerde tuinen.

Bespreek de mogelijkheden

Wilt u een vijver laten aanleggen door Jack Hannen Hoveniersbedrijf? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. U bereikt ons via (0475) 31 86 20 of u vult het contactformulier in op de website. Heeft u voor dit laatste gekozen? Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact gegevens

Neem vrijblijvend contact met ons op.

  • Velden met een * zijn verplicht

Jack Hannen Hoveniersbedrijf en Boomkwekerij

Oude Montforterweg 10
6077 PH  St. Odiliënberg

T: (0475) 31 86 20 
E: info@jackhannen.nl