Oude Montforterweg 10, 6077 PH St. Odiliënberg| (0475) 31 86 20| info@jackhannen.nl

Een woning waar je trots op bent en waarin je je fijn voelt, vraagt om een bijpassende tuin. Dat kan een ordelijke tuin zijn, overzichtelijk ingedeeld, een romantische tuin met bloemperkjes en een beeld hier en daar, of een praktische tuin waarin bestrating wordt gecombineerd met plantenbakken. Ongemerkt geeft de combinatie van huis en tuin doorgaans het karakter van de bewoners weer. Maar wat nu als je niet altijd de tijd, de inspiratie of de fysieke conditie hebt om met je tuin bezig te zijn? Dan kan het zijn dat je tuin af en toe wat achterstallig onderhoud vertoont, zoals bomen en struiken die nodig gesnoeid mogen worden, grassprietjes die tussen de klinkers door piepen, een gazon waar onkruid doorheen groeit… Het kan ook zijn dat je net in een nieuwe woning woont en dat het verbeteren van de woning voorrang had, waardoor je nog geen tijd hebt gehad om aandacht te besteden aan de omliggende tuin. Hoe dan ook, er zijn er genoeg situaties te bedenken waarin je tuin je innerlijk niet helemaal weerspiegelt, althans, niet zoals je jezelf zou willen zien.

Jack Hannen Hoveniers weet raad in alle situaties waarin de tuin je boven het hoofd groeit, om wat voor reden dan ook. Wij zijn een groenbedrijf ten voeten uit met al 35 jaar lang een groen hart dat klopt voor alles wat groeit en bloeit. Wij zijn hét bedrijf voor je tuin, of het je nu om onderhoud gaat of om het complete ontwerp en de aanleg van je nieuwe droomtuin.

Onze medewerkers kunnen elk tuinidee omzetten in realiteit. Zij zijn gedreven en enthousiast ten aanzien van hun vak en bezitten over de juiste kennis waarmee ze alle groene dromen kunnen laten uitkomen. Uiteraard gaat alles in overleg met jou, want het is de bedoeling dat je tuin blijft uitstralen wie jij bent, dat je jezelf erin herkent. Maar de uitvoering kun je aan ons over laten, wij regelen alles van A tot Z. Van het eerste ontwerp tot en met het bladvrij maken van je dakgoten of het winterklaar maken van je tuin. Ben je tevreden over je tuin en heb je alleen iemand nodig die af en toe langskomt om te snoeien en het gazon te maaien? Ook dat kan. Alles is maatwerk, standaard staat niet in ons woordenboek.

Een tevreden klant is het beste visitekaartje voor ons vakmanschap. Daarom verder geen woorden, maar daden. Hier kun je een aantal voorbeelden zien van particuliere en zakelijke projecten die naar volle tevredenheid van de klant zijn opgeleverd. En uiteraard ook naar ónze volle tevredenheid. Want onze dag is geslaagd als we een mooi project hebben mogen afronden waarbij alle randvoorwaarden klopten: planning, de juiste materialen en medewerkers die met passie en plezier hun werk hebben mogen doen.

Nieuwsgierig naar wat wij voor jouw tuin kunnen betekenen? Bel dan voor een afspraak naar (0475) 31 86 20 of mail naar info@jackhannen.nl.