Oude Montforterweg 10, 6077 PH St. Odiliënberg| (0475) 31 86 20| info@jackhannen.nl
Home » Zakelijke tuinen

Zakelijke tuinen

De vertaling van úw wensen en ideeën

Dankzij een vast team van vakbekwame medewerkers en een uitgebreid machine- en wagenpark kan hoveniersbedrijf Jack Hannen elke opdracht uitvoeren, hoe complex deze ook moge zijn.

De basis van elke geslaagde, ‘zakelijke’ tuin is natuurlijk een doordacht ontwerp. Gaat uw voorkeur uit naar strakke, geometrische vormen, past een speelse invulling met weelderig groen wellicht beter bij uw organisatie of bepalen de jaarlijks terugkerende beheerskosten de basis van het ontwerp?

Hoe uw wensen ook mogen zijn, hoveniersbedrijf Jack Hannen zorgt voor een ontwerp waarin een goede balans tussen vorm, functionaliteit en beheersbaarheid centraal staat. Met als einddoel: een representatieve buitenruimte als het visitekaartje van uw onderneming of woonomgeving.

In passende harmonie met uw bedrijf

Elke zakelijke onderneming of instelling is aan veranderingen onderhevig, wat doorgaans een geleidelijk proces is. Het heeft consequenties op tal van gebieden, óók voor de inrichting van het perceel waarop uw vestiging zich bevindt.

Nét zoals het zakelijk interieur door specialisten onder handen wordt genomen vraagt uw groene omgeving om eenzelfde professionele aanpak, zodat deze in harmonie aansluit op de boodschap en het imago van uw bedrijf of instelling.

Vanuit die optiek zorgt Jack Hannen voor de stijlvolle, passende vertaling in een ‘groen visitekaartje’. Als de inspirerende omgeving om dagelijks in te mogen werken en als een passend maatkostuum van uw onderneming.

Contact gegevens

Neem vrijblijvend contact met ons op.

  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.