Oude Montforterweg 10, 6077 PH St. Odiliënberg| (0475) 31 86 20| info@jackhannen.nl
Home » Onderhoud – compleet van A tot Z

Onderhoud – compleet van A tot Z

Elke tuin heeft onderhoud nodig, of het nu gaat om een nieuw aangelegde tuin, een bestaande, of een gerenoveerde tuin. Jack Hannen heeft een compleet pakket aan onderhoudsdisciplines om uw tuin in optimale conditie te houden.

We zorgen voor vakkundig snoeiwerk van heesters en bomen en geven op gezette tijden extra voeding. Tot dat pakket horen onder andere ook het onkruidvrij houden van borders en bestrating, boomverzorging, gewasbescherming/ ziektebestrijding, en vijveronderhoud.

Jack Hannen biedt u diverse mogelijkheden voor periodiek onderhoud, uiteenlopend van wekelijks tuinonderhoud tot de voor- en najaarsbeurten. Maar we kunnen uiteraard ook incidenteel bij u langskomen. Om u geheel vrijblijvend te adviseren!

Behoud zelf de regie – in elk seizoen!

De natuur groeit en bloeit. Wat vaak begint als struikjes en boompjes wordt in enkele jaren een allesoverheersend groen waardoor de sfeer en uitstraling van uw tuin totaal is veranderd en om een professionele aanpak vragen.

Jack Hannen heeft de kennis en expertise om u de regie over uw tuin weer terug te geven. Met behoud van alle onderdelen die voor u van essentieel belang zijn. En voortaan wél in een beheersbare vorm en uitvoering.

We beginnen met een analyse van de bestaande elementen in uw tuin, inventariseren wat weg kan en moet blijven, en maken een plan van aanpak. Dat vormt de grondlegger voor uw toekomstige – hernieuwde – tuingenot.

Het hele jaar door geen omkijken meer!

Jack Hannen biedt een compleet pakket aan onderhouds-disciplines, zodat u ook het periodiek onderhoud met een gerust hart aan ons kunt overlaten. Op basis van een degelijk onderhoudscontract bent u dan het hele jaar verzekerd van uitstekende zorg.

Daarnaast kunt u ons ook inschakelen voor een incidentele onderhoudsbeurt, zoals een voor- of najaarsbeurt.

Laat u gerust eens vrijblijvend adviseren!

Contact gegevens

Neem vrijblijvend contact met ons op.

  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.