Oude Montforterweg 10, 6077 PH St. Odiliënberg| (0475) 31 86 20| info@jackhannen.nl

Je krijgt nooit een tweede kans voor een eerste indruk. Tijdens het parkeren van de auto en het wandelen naar de ingang vormt een bezoeker al een volledig beeld van uw bedrijf. De bedrijfstuin speelt hierin een belangrijke rol. Een goede bedrijfstuin ademt de identiteit van uw instelling of bedrijf en bevat het DNA van uw organisatie. Jack Hannen Hoveniers ontwerpt bedrijfstuinen die  het karakter van het bedrijf weergeven en een positieve indruk achterlaten bij de bezoekers.

Ook de medewerkers van uw bedrijf hebben baat bij een fijne bedrijfstuin bij het pand waarin gewerkt wordt, want een mooie tuin om tijdens werktijd even op uit te kijken verhoogt het werkplezier aanzienlijk. Wetenschappelijk onderzoek heeft bovendien aangetoond dat een aantrekkelijke bedrijfstuin, voorzien van veel groen voor een aangenaam en leefbaar klimaat, tot minder ziekteverzuim en minder stress leidt. En een groene omgeving nodigt uit om de pauzes buiten door te brengen. Om die reden besteden we bij het ontwerpen van een bedrijfstuin ook aandacht aan mogelijkheden voor medewerkers om in de tuin te kunnen zitten en wandelen, of om er met zakenrelaties te kunnen overleggen.

Naast het esthetische en het functionele aspect is het ook van belang dat een bedrijfstuin relatief eenvoudig in onderhoud is. Bij het ontwerpen van uw bedrijfstuin houden we uiteraard met alle aspecten rekening. We zorgen voor een ontwerp waarin vorm, functionaliteit en beheersbaarheid centraal staan en samen goed in evenwicht zijn.

Jack Hannen Hoveniers neemt u graag al deze tuinzorgen uit handen. We analyseren de ruimte, de omgeving en het pand en bespreken uw wensen ten aanzien van de uitstraling en praktische aspecten met u. Rekening houdend met al deze factoren maken we van uw bedrijfstuin een maatpak dat de identiteit van uw organisatie uitstraalt en representatief is in alle weersomstandigheden.

Met ons onderhoudspakket onderhouden we de tuin tevens periodiek, zodat u ook daar geen omkijken meer naar hebt. Een mooi voorbeeld daarvan is de tuin van het in Roermond en omgeving bekende Kasteeltje Hattem, waar we inmiddels al een jaar of tien de tuin onderhouden, tot grote tevredenheid van de klant.

Ook voor kleinere tuinen dan die van Kasteeltje Hattem komen we uiteraard graag langs. We zijn er voor zowel grootschalige plantsoenen en parken als voor kleinere kantoor- en bedrijfstuinen. Ons einddoel is het creëren van een representatieve buitenruimte voor u als groen visitekaartje van uw organisatie.

Wilt u ook van uw bedrijfstuin uw visitekaartje maken? Neem dan contact op via (0475) 31 86 20 of info@jackhannen.nl voor een vrijblijvend adviesgesprek.