Oude Montforterweg 10, 6077 PH St. Odiliënberg| (0475) 31 86 20| info@jackhannen.nl

Tuinontwerp Roermond

Voor tuinontwerp in de omgeving van Roermond gaat u naar een groenspecialist als Jack Hannen Hoveniersbedrijf. Hier wordt een doordacht tuinontwerp gecombineerd met een aantal digitale snufjes, waardoor u een realistisch beeld krijgt van uw toekomstige tuin. Is het tuinontwerp voltooid? Dan verzorgen we de aanleg en eventueel het onderhoud. Zo hoeft u slechts één hovenier in te schakelen.

N

Kennis van zaken

 

N

Vakmanschap

 

N

Compleet van A tot Z

 

Dankzij de huidige technologieën krijgt u een realistisch beeld van uw tuinontwerp in Roermond

Ziet u het al voor zich, rondlopen in uw toekomstige tuin? Hoe dat kan? Wij beschikken over een Virtual Reality bril en in combinatie met de ‘360 VR Jack Hannen-App’ loopt u rond in het ontwerp van uw nieuwe tuin. Dit is een levensechte ervaring en nieuw op het gebied van tuinontwerpen in de omgeving van Roermond. Zodra u akkoord bent met het tuinontwerp, zorgen onze groenspecialisten voor de complete aanleg van uw tuin. Zo komt u tot een prachtig eindresultaat!

Plan een adviesgesprek in

Kijkt u uit naar een nieuwe tuin? Plan dan eens een vrijblijvend adviesgesprek in met een van onze specialisten waarin we uw ideeën voor uw tuinontwerp in Roermond bespreken. U maakt een afspraak door te bellen naar (0475) 31 86 20. Vragen? Meer informatie? Ook dan is het eerdergenoemd nummer bereikbaar.

Een nieuwe kijk op tuinen

Een noviteit in Nederland! Jack Hannen beschikt sinds kort over een Virtual Reality bril i.c.m. de ‘360 VR Jack Hannen-App’. Hiermee kunt u digitaal rondkijken in uw nieuw aan te leggen tuin, maar ook inspiratie opdoen in reeds gerealiseerde tuinen.

Vrijblijvend adviesgesprek

Als u interesse heeft in tuinontwerp van een nieuwe tuin in Roermond door ons, kunt u contact met ons opnemen om een vrijblijvend adviesgesprek in te plannen. Op basis daarvan kunt u besluiten of u het tuinontwerp aan ons wilt uitbesteden. U kunt ons bereiken via telefoonnummer (0475) 31 86 20.

Contact gegevens

Neem vrijblijvend contact met ons op.

  • Velden met een * zijn verplicht

Jack Hannen Hoveniersbedrijf en Boomkwekerij

Oude Montforterweg 10
6077 PH  St. Odiliënberg

T: (0475) 31 86 20 
E: info@jackhannen.nl