Oude Montforterweg 10, 6077 PH St. Odiliënberg| (0475) 31 86 20| info@jackhannen.nl

Tuinontwerp Roermond

Voor tuinontwerp in de omgeving van Roermond gaat u naar een groenspecialist als Jack Hannen Hoveniersbedrijf. Hier wordt een doordacht tuinontwerp gecombineerd met een aantal digitale snufjes, waardoor u een realistisch beeld krijgt van uw toekomstige tuin. Is het tuinontwerp voltooid? Dan verzorgen we de aanleg en eventueel het onderhoud. Zo hoeft u slechts één hovenier in te schakelen.

N

Kennis van zaken

 

N

Vakmanschap

 

N

Compleet van A tot Z

 

Home » Tuinontwerp Roermond

Dankzij de huidige technologieën krijgt u een realistisch beeld van uw tuinontwerp in Roermond

Ziet u het al voor zich, rondlopen in uw toekomstige tuin? Hoe dat kan? Wij beschikken over een Virtual Reality bril en in combinatie met de ‘360 VR Jack Hannen-App’ loopt u rond in het ontwerp van uw nieuwe tuin. Dit is een levensechte ervaring en nieuw op het gebied van tuinontwerpen in de omgeving van Roermond. Zodra u akkoord bent met het tuinontwerp, zorgen onze groenspecialisten voor de complete aanleg van uw tuin. Zo komt u tot een prachtig eindresultaat!

Een nieuwe kijk op tuinen

Een noviteit in Nederland! Jack Hannen beschikt sinds kort over een Virtual Reality bril i.c.m. de ‘360 VR Jack Hannen-App’. Hiermee kunt u digitaal rondkijken in uw nieuw aan te leggen tuin, maar ook inspiratie opdoen in reeds gerealiseerde tuinen.

Plan een adviesgesprek in

Kijkt u uit naar een nieuwe tuin? Plan dan eens een vrijblijvend adviesgesprek in met een van onze specialisten waarin we uw ideeën voor uw tuinontwerp in Roermond bespreken. U maakt een afspraak door te bellen naar (0475) 31 86 20. Vragen? Meer informatie? Ook dan is het eerdergenoemd nummer bereikbaar.

Contact gegevens

Neem vrijblijvend contact met ons op.

  • Velden met een * zijn verplicht