Oude Montforterweg 10, 6077 PH St. Odiliënberg| (0475) 31 86 20| info@jackhannen.nl

Tuinontwerp in de regio Roermond

Wilt u een tuinontwerp laten maken door een tuinarchitect uit Roermond? Kies dan voor de tuinarchitect van Jack Hannen Hoveniersbedrijf in Sint Odiliënberg uit Limburg. Hier wordt een doordacht tuinontwerp gecombineerd met een aantal digitale snufjes waardoor u een realistisch beeld krijgt van uw toekomstige tuin. Is het tuinontwerp voltooid? Dan verzorgen onze deskundige hoveniers zelf de aanleg en, indien gewenst, het periodieke of incidentele onderhoud. Zo hoeft u slechts één hovenier in te schakelen voor een complete dienstverlening.

N

Kennis van zaken

 

N

Vakmanschap

 

N

Compleet van A tot Z

 

Home » Tuinontwerp Roermond

Krijg een realistisch beeld van het tuinontwerp voor uw groenvoorziening

Zou u het prettig vinden om het tuinontwerp van de tuinarchitect te beleven voor de tuin wordt aangelegd? Dankzij de vooruitstrevende technologie is dit tegenwoordig mogelijk. Dankzij onze virtual reality-bril in combinatie met de ‘360 VR Jack Hannen-App’ loopt u rond in het ontwerp van uw nieuwe tuin, die speciaal voor u is ontwikkeld door onze deskundige tuinarchitect. Dit is een levensechte ervaring en nieuw op het gebied van tuinontwerp. Bekijk de plaatsing van de vijver door onze vijverspecialist of geef wijzigingen direct door in het ontwerp. Zodra u akkoord gaat met het tuinontwerp, zorgen onze groenspecialisten voor een complete tuinaanleg. Zo komt u tot een prachtig eindresultaat: een groenvoorziening die echt bij u past!

Een nieuwe kijk op tuinen

Een noviteit in Nederland! Jack Hannen beschikt sinds kort over een Virtual Reality bril i.c.m. de ‘360 VR Jack Hannen-App’. Hiermee kunt u digitaal rondkijken in uw nieuw aan te leggen tuin, maar ook inspiratie opdoen in reeds gerealiseerde tuinen.

Plan een adviesgesprek in met een tuinarchitect voor het bespreken van uw tuinontwerp

Kijkt u uit naar een nieuwe tuin? Plan dan een vrijblijvend adviesgesprek in met een van de tuinarchitecten van ons hoveniersbedrijf, waarin we uw ideeën voor uw tuinontwerp bespreken. U maakt een afspraak door te bellen naar (0475) 31 86 20. Heeft u vragen of wenst u meer informatie over onze dienstverlening? Ook dan kunt u contact met ons opnemen.

Contact gegevens

Neem vrijblijvend contact met ons op.

  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.