Oude Montforterweg 10, 6077 PH St. Odiliënberg| (0475) 31 86 20| info@jackhannen.nl

Onderhoud van bedrijfstuin in de regio Roermond

Bent u op zoek naar een deskundig hoveniersbedrijf dat uw bedrijfstuin van vakkundig onderhoud kan voorzien, in de omgeving van Roermond? Schakel dan Jack Hannen Hoveniersbedrijf uit Sint Odiliënberg in. Onze hoveniers hebben allen een VCA-certificering, zodat u zeker bent van een veilige omgeving wanneer wij het onderhoud in de bedrijfstuin aan het uitvoeren zijn. U ondervindt hier dus geen hinder van.

N

Kennis van zaken

 

N

Vakmanschap

 

N

Compleet van A tot Z

 

Home » Bedrijfstuin onderhoud Roermond

Een deskundige hovenier voorziet uw bedrijfstuin van vakkundig onderhoud

Zakelijke tuinen vragen een andere aanpak dan een particuliere tuin of openbare groenvoorziening. Het tuinontwerp dient namelijk aan te sluiten bij uw boodschap en het imago van uw bedrijf of instelling. Wij verzorgen de tuinaanleg voor bedrijven waarna wij met veel plezier ook het onderhoud van uw bedrijfstuin op ons nemen. Onze hovenier voert onder andere de volgende onderhoudswerkzaamheden uit:

Een nieuwe kijk op tuinen

Een noviteit in Nederland! Jack Hannen beschikt sinds kort over een Virtual Reality bril i.c.m. de ‘360 VR Jack Hannen-App’. Hiermee kunt u digitaal rondkijken in uw nieuw aan te leggen tuin, maar ook inspiratie opdoen in reeds gerealiseerde tuinen.

Laat onze groenspecialist uw bedrijfstuin professioneel onderhouden

Wilt u graag periodiek of incidenteel onderhoud aan uw bedrijfstuin laten uitvoeren? Neem dan contact met ons op en schakel ons in voor deskundig onderhoud aan uw bedrijfstuin in regio Roermond. Maak direct een afspraak door te bellen naar (0475) 31 86 20. Uiteraard zijn wij ook bereikbaar als u vragen heeft over tuinonderhoud voor bedrijven.

Contact gegevens

Neem vrijblijvend contact met ons op.

  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.