Oude Montforterweg 10, 6077 PH St. Odiliënberg| (0475) 31 86 20| info@jackhannen.nl

Milieuvriendelijk onkruid verwijderen nabij Roermond

Wilt u milieuvriendelijk het onkruid in uw tuin laten verwijderen, in de omgeving van Roermond? Dan rekent u op Jack Hannen Hoveniersbedrijf uit Sint Odiliënberg. Deze specialist kunt u inschakelen voor een gifvrije en milieuvriendelijke onkruidbestrijding op alle soorten plantvakken, verhardingen en halfverhardingen.

N

Kennis van zaken

 

N

Vakmanschap

 

N

Compleet van A tot Z

 

Home » Milieuvriendelijk onkruid verwijderen Roermond

Onze aanpak om milieuvriendelijk onkruid te verwijderen

De specialisten binnen ons hoveniersbedrijf in de buurt van Roermond zijn gespecialiseerd in het milieuvriendelijk verwijderen van onkruid. Met een rvs-watertank van 800 liter zijn wij in staat om op een effectieve manier het onkruid te verwijderen. Het water in de tank is rond de 100 graden. Hierdoor wordt de groene vegetatie gekookt en laat het hardnekkige mos na enkele behandelingen los van de tegels. Dankzij de rvs-watertank kunnen ook kunststof- en hardhouten meubels makkelijk gereinigd worden. Het milieuvriendelijk verwijderen van onkruid is een voorbeeld van het tuinonderhoud dat we zoal uitvoeren. Wij onderhouden, ontwerpen en leggen tuinen aan voor particulieren, maar wij verzorgen ook graag het onderhoud van uw bedrijfstuin.

Een nieuwe kijk op tuinen

Een noviteit in Nederland! Jack Hannen beschikt sinds kort over een Virtual Reality bril i.c.m. de ‘360 VR Jack Hannen-App’. Hiermee kunt u digitaal rondkijken in uw nieuw aan te leggen tuin, maar ook inspiratie opdoen in reeds gerealiseerde tuinen.

Schakel ons in voor milieuvriendelijke onkruidbestrijding

Wilt u van het onkruid af en wilt u dit milieuvriendelijk laten verwijderen? Wacht dan niet langer en schakel ons direct in. Onze VHG-hovenier komt graag bij u langs voor de reiniging van diverse oppervlakten. Neem contact met ons op zodat wij uw opdracht zo snel mogelijk kunnen uitvoeren.

Contact gegevens

Neem vrijblijvend contact met ons op.

  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.