Oude Montforterweg 10, 6077 PH St. Odiliënberg| (0475) 31 86 20| info@jackhannen.nl

Tuinonderhoud in de regio Roermond

Tuinonderhoud is erg belangrijk als u wilt dat uw tuin in de omgeving van Roermond er mooi en verzorgd uit blijft zien. U kunt zelf de tuin onderhouden, maar dat kost veel tijd als u dit goed wilt doen. Uw tuin laten onderhouden doet u daarom door de groenspecialisten van Jack Hannen Hoveniersbedrijf uit Sint Odiliënberg, nabij Roermond. Wij bieden tuinonderhoud zowel aan particulieren als bedrijven aan in Limburg.

N

Kennis van zaken

 

N

Vakmanschap

 

N

Compleet van A tot Z

 

Home » Tuinonderhoud Roermond

Tuinonderhoud van A tot Z door onze hovenier

Iedere tuin heeft tuinonderhoud nodig. Daarom bieden wij een passend onderhoudspakket aan. In dit onderhoudspakket zijn alle disciplines op het gebied van tuinonderhoud vertegenwoordigd om uw tuin in optimale conditie te houden. Uw tuin laten onderhouden doet u door ons hoveniersbedrijf  in te schakelen. Wij bieden onder meer de volgende diensten aan:

  • Snoeien van bomen en heesters
  • Extra voeding geven aan bomen en heesters indien nodig
  • Milieuvriendelijk onkruid verwijderen uit borders en bestrating
  • Gewasbescherming/ziektebestrijding
  • Vijveronderhoud
  • Boomverzorging

Keuze uit periodiek of eenmalig onderhoud

Voor tuinonderhoud rekent u op onze experts. Zowel voor eenmalig tuinonderhoud als wanneer u periodiek uw tuin wilt latenonderhouden, helpen wij u graag. Zo kunnen wij wekelijks of maandelijks langskomen. Daarnaast is een onderhoudsbeurt in het voorjaar of najaar mogelijk. Ook voor tuinaanleg in Limburg zit u bij ons goed. Het is maar net wat u zelf wenst; wij zijn een van de meest flexibele tuinbedrijven in Limburg.

Een nieuwe kijk op tuinen

Een noviteit in Nederland! Jack Hannen beschikt sinds kort over een Virtual Reality bril i.c.m. de ‘360 VR Jack Hannen-App’. Hiermee kunt u digitaal rondkijken in uw nieuw aan te leggen tuin, maar ook inspiratie opdoen in reeds gerealiseerde tuinen.

Bespreek uw wensen met onze groenspecialisten

Kijkt u al uit naar een tuin zonder onkruid, door te kiezen voor milieuvriendelijk onkruidbeheer? Onze groenspecialisten bespreken graag uw wensen wat betreft tuinonderhoud voor bedrijven of particulieren. Maak hiervoor een afspraak door te bellen naar (0475) 31 86 20. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen bij vragen of wanneer u meer informatie wenst over onze dienstverlening.

Contact gegevens

Neem vrijblijvend contact met ons op.

  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.