Oude Montforterweg 10, 6077 PH St. Odiliënberg| (0475) 31 86 20| info@jackhannen.nl

Tuinonderhoud Roermond

Tuinonderhoud is erg belangrijk als u wilt dat uw tuin in omgeving Roermond er mooi en verzorgd uit blijft zien. U kunt zelf de tuin onderhouden, maar dat kost u veel tijd als u dit goed wilt doen. Als u daar geen tijd voor heeft of het tuinonderhoud liever aan een professional overlaat, schakelt u Jack Hannen Hoveniersbedrijf in.

N

Kennis van zaken

 

N

Vakmanschap

 

N

Compleet van A tot Z

 

Tuinonderhoud van A tot Z door hovenier in omgeving Roermond

Iedere tuin heeft onderhoud nodig. Daarom biedt Jack Hannen Hoveniersbedrijf een compleet onderhoudspakket aan waarin alle onderhoudsdisciplines zijn vertegenwoordigd om uw tuin in optimale conditie te houden. Denk hierbij aan de volgende werkzaamheden:

  • Snoeien van bomen en heesters
  • Extra voeding geven aan bomen en heesters als dat nodig is
  • Onkruid verwijderen uit borders en bestrating
  • Gewasbescherming/ziektebestrijding
  • Vijveronderhoud
  • Boomverzorging

Kies voor periodiek of eenmalig onderhoud

U bent bij ons aan het juiste adres voor eenmalig onderhoud, maar ook voor periodiek tuinonderhoud komen we graag bij u in Roermond langs. Zo kunnen wij wekelijks of maandelijks langskomen. Daarnaast is een onderhoudsbeurt in het voorjaar of najaar ook mogelijk. Het is maar net wat u wilt!

Bespreek uw wensen met de groenspecialist

Kijkt u al uit naar een tuin zonder onkruid of struiken die uitsteken? Onze groenspecialisten bespreken graag met u uw wensen wat betreft tuinonderhoud. Maak hiervoor een afspraak door te bellen naar (0475) 31 86 20. Uiteraard is dit telefoonnummer ook bereikbaar bij vragen of voor meer informatie.

Een nieuwe kijk op tuinen

Een noviteit in Nederland! Jack Hannen beschikt sinds kort over een Virtual Reality bril i.c.m. de ‘360 VR Jack Hannen-App’. Hiermee kunt u digitaal rondkijken in uw nieuw aan te leggen tuin, maar ook inspiratie opdoen in reeds gerealiseerde tuinen.

U kunt ons als hovenier eenmalig langs laten komen voor tuinonderhoud van uw tuin in Roermond, maar wij kunnen ook periodiek onderhoud verrichten. Zo kunnen wij wekelijks langskomen voor onderhoudswerkzaamheden. Een onderhoudsbeurt in het voor- en najaar is ook mogelijk. Alles is mogelijk. Wij bespreken graag met u wat uw wensen zijn voor tuinonderhoud. U kunt daar telefonisch een afspraak voor maken. U kunt ons bereiken via telefoonnummer (0475) 31 86 20. Wij hopen u snel van dienst te kunnen zijn met tuinonderhoud in omgeving Roermond.

Contact gegevens

Neem vrijblijvend contact met ons op.

  • Velden met een * zijn verplicht

Jack Hannen Hoveniersbedrijf en Boomkwekerij

Oude Montforterweg 10
6077 PH  St. Odiliënberg

T: (0475) 31 86 20 
E: info@jackhannen.nl