Oude Montforterweg 10, 6077 PH St. Odiliënberg| (0475) 31 86 20| info@jackhannen.nl

Tuinonderhoud Roermond

Tuinonderhoud is erg belangrijk als u wilt dat uw tuin in omgeving Roermond er mooi en verzorgd uit blijft zien. U kunt zelf de tuin onderhouden, maar dat kost u veel tijd als u dit goed wilt doen. Als u daar geen tijd voor heeft of het tuinonderhoud liever aan een professional overlaat, schakelt u Jack Hannen Hoveniersbedrijf in.

N

Kennis van zaken

 

N

Vakmanschap

 

N

Compleet van A tot Z

 

Home » Tuinonderhoud Roermond

Tuinonderhoud is erg belangrijk als u wilt dat uw tuin in omgeving Roermond er mooi en verzorgd uit blijft zien. U kunt zelf de tuin onderhouden, maar dat kost veel tijd als u dit goed wilt doen. Als u hier geen tijd voor heeft of het tuinonderhoud liever aan een professional overlaat, schakelt u Jack Hannen Hoveniersbedrijf in. Wij bieden tuinonderhoud aan voor zowel particulieren als bedrijven.

Tuinonderhoud van A tot Z door hovenier in omgeving Roermond

Iedere tuin heeft tuinonderhoud nodig, zowel van particulieren als bedrijven. Daarom biedt Jack Hannen Hoveniersbedrijf een compleet onderhoudspakket aan waarin alle onderhoudsdisciplines zijn vertegenwoordigd om uw tuin in optimale conditie te houden. Denk hierbij aan de volgende werkzaamheden:

  • Snoeien van bomen en heesters
  • Extra voeding geven aan bomen en heesters als dat nodig is
  • Onkruid verwijderen uit borders en bestrating
  • Gewasbescherming/ziektebestrijding
  • Vijveronderhoud
  • Boomverzorging

Kies voor periodiek of eenmalig onderhoud

U bent bij ons aan het juiste adres voor eenmalig onderhoud, maar ook voor periodiek tuinonderhoud gaan we langs bij particulieren en bedrijven in omgeving Roermond. Zo kunnen wij wekelijks of maandelijks langskomen. Daarnaast is een onderhoudsbeurt in het voorjaar of najaar ook mogelijk. Het is maar net wat u wilt!

Een nieuwe kijk op tuinen

Een noviteit in Nederland! Jack Hannen beschikt sinds kort over een Virtual Reality bril i.c.m. de ‘360 VR Jack Hannen-App’. Hiermee kunt u digitaal rondkijken in uw nieuw aan te leggen tuin, maar ook inspiratie opdoen in reeds gerealiseerde tuinen.

Bespreek uw wensen met de groenspecialist

Kijkt u al uit naar een tuin zonder onkruid of struiken die uitsteken? Onze groenspecialisten bespreken graag uw wensen wat betreft tuinonderhoud voor bedrijven of particulieren in omgeving Roermond. Maak hiervoor een afspraak door te bellen naar (0475) 31 86 20. Uiteraard is dit telefoonnummer ook bereikbaar bij vragen of voor meer informatie.

Contact gegevens

Neem vrijblijvend contact met ons op.

  • Velden met een * zijn verplicht