Oude Montforterweg 10, 6077 PH St. Odiliënberg| (0475) 31 86 20| info@jackhannen.nl

​Tuinonderhoud in regio Roermond

Tuinonderhoud is erg belangrijk als u wilt dat uw tuin in omgeving Roermond er mooi en verzorgd uit blijft zien. U kunt zelf de tuin onderhouden, maar dat kost veel tijd als u dit goed wilt doen. Als u zelf geen tijd heeft om uw tuin in Roermond te onderhouden of het tuinonderhoud liever aan professionals over wilt laten, schakelt u Jack Hannen Hoveniersbedrijf uit Sint Odiliënberg. Wij bieden tuinonderhoud aan voor zowel particulieren als bedrijven.

N

Kennis van zaken

 

N

Vakmanschap

 

N

Compleet van A tot Z

 

Home » Tuinonderhoud Roermond

​Tuinonderhoud van A tot Z door de hovenier in omgeving Roermond

Iedere tuin heeft tuinonderhoud nodig, zowel bij particulieren als bedrijven. Daarom biedt Jack Hannen Hoveniersbedrijf een compleet onderhoudspakket aan voor particulieren en bedrijven in Limburg. In dit onderhoudspakket zijn alle disciplines op het gebied van tuinonderhoud vertegenwoordigd om uw tuin in optimale conditie te houden. Denk hierbij aan de volgende werkzaamheden die onze hovenier in regio Roermond komt uitvoeren:

  • Snoeien van bomen en heesters
  • Extra voeding geven aan bomen en heesters indien nodig
  • Onkruid verwijderen uit borders en bestrating
  • Gewasbescherming/ziektebestrijding
  • Vijveronderhoud
  • Boomverzorging

Kies voor periodiek of eenmalig onderhoud

U bent bij Jack Hannen Hoveniersbedrijf uit Sint Odiliënberg aan het juiste adres voor eenmalig tuinonderhoud, maar ook wanneer u periodiek uw tuin wilt laten onderhouden komen we bij u langs in omgeving Roermond en elders in Limburg. Zo kunnen wij wekelijks of maandelijks langskomen. Daarnaast is een onderhoudsbeurt in het voorjaar of najaar ook mogelijk. Het is maar net wat u zelf wenst; wij zijn een van de meest flexibele tuinbedrijven in Limburg!

Een nieuwe kijk op tuinen

Een noviteit in Nederland! Jack Hannen beschikt sinds kort over een Virtual Reality bril i.c.m. de ‘360 VR Jack Hannen-App’. Hiermee kunt u digitaal rondkijken in uw nieuw aan te leggen tuin, maar ook inspiratie opdoen in reeds gerealiseerde tuinen.

Bespreek uw wensen met de groenspecialist

Kijkt u al uit naar een tuin zonder onkruid en uitstekende struiken? Onze groenspecialisten bespreken graag uw wensen wat betreft tuinonderhoud voor bedrijven of particulieren in omgeving Roermond. Maak hiervoor een afspraak door te bellen naar (0475) 31 86 20. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen bij vragen of wanneer u meer informatie wenst over onze dienstverlening.

Contact gegevens

Neem vrijblijvend contact met ons op.

  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.