Oude Montforterweg 10, 6077 PH St. Odiliënberg| (0475) 31 86 20| info@jackhannen.nl

Tuinaanleg Limburg

U zoekt een groenspecialist voor tuinaanleg, tuinonderhoud en tuinontwerp in de provincie Limburg. Normaal gesproken schakelt u voor deze drie werkzaamheden, drie verschillende bedrijven in. Zodra u voor Jack Hannen Hoveniersbedrijf kiest, hoeft u slechts één bedrijf in te schakelen. Kijkt u al uit naar uw nieuwe tuin?

N

Kennis van zaken

 

N

Vakmanschap

 

N

Compleet van A tot Z

 

De juiste hulp voor de zakelijke en particuliere markt bij tuinaanleg in Limburg

U schakelt Jack Hannen Hoveniersbedrijf in voor tuinaanleg in de hele provincie Limburg. Onze groenspecialisten werken voor particulieren, overheidsinstellingen, woningverenigingen en bedrijven. Hierdoor kunt u bij ons terecht voor de achtertuin op uw thuisadres, maar net zo goed voor de borders bij uw bedrijf.

Profiteer van een vakkundige en vernieuwende werkwijze

Wanneer u ons kiest voor tuinaanleg in Limburg, kunt u ervan op aan dat wij op een vakkundige manier te werk gaan. Voordat uw tuin wordt aangelegd, wordt deze eerst ontworpen. Dit doen wij op een geheel vernieuwende manier. U geeft aan wat uw tuinwensen zijn en wij verwerken dit vervolgens in een 2D- en 3D-model, werktekeningen en een plan van aanpak. U kunt uw ontwerp vervolgens in Virtual Reality bekijken. Dit kan door middel van onze speciale ‘360 VR Jack Hannen-App’. U kunt hierdoor alvast in uw tuin staan voordat er ook maar een plant is geplant.

Uw geschikte partner

Wij beschikken over een uitgebreid machine- en wagenpark en hierdoor zijn we de geschikte partij voor tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud in Limburg. Neem daarom contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. U bereikt ons via (0475) 31 86 20.

Een nieuwe kijk op tuinen

Een noviteit in Nederland! Jack Hannen beschikt sinds kort over een Virtual Reality bril i.c.m. de ‘360 VR Jack Hannen-App’. Hiermee kunt u digitaal rondkijken in uw nieuw aan te leggen tuin, maar ook inspiratie opdoen in reeds gerealiseerde tuinen.

Kies voor de geschikte partij!

Wij beschikken over een uitgebreid machine- en wagenpark en hierdoor zijn we de geschikte partij voor de tuinaanleg van uw tuin in Limburg. Neem daarom contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. U kunt ons bereiken via (0475) 31 86 20. Wij helpen u graag bij de aanleg van uw tuin!

Contact gegevens

Neem vrijblijvend contact met ons op.

  • Velden met een * zijn verplicht

Jack Hannen Hoveniersbedrijf en Boomkwekerij

Oude Montforterweg 10
6077 PH  St. Odiliënberg

T: (0475) 31 86 20 
E: info@jackhannen.nl