Oude Montforterweg 10, 6077 PH St. Odiliënberg| (0475) 31 86 20| info@jackhannen.nl

Tuinaanleg in de provincie Limburg

Zoekt u een groenspecialist voor tuinaanleg in de provincie Limburg? U maakt een goede keuze wanneer u voor Jack Hannen Hoveniersbedrijf uit Sint Odiliënberg kiest. Deze groenspecialist neemt al uw zorgen omtrent de tuinaanleg uit handen zodat u alvast kunt wegdromen bij uw toekomstige tuin.

N

Kennis van zaken

 

N

Vakmanschap

 

N

Compleet van A tot Z

 

Home » Tuinaanleg Limburg

De juiste hulp bij tuinaanleg voor de zakelijke en particuliere markt

U schakelt ons hoveniersbedrijf in voor tuinaanleg in en nabij Roermond. Onze groenspecialisten werken voor particulieren, overheidsinstellingen, woningverenigingen en bedrijven. Hierdoor kunt u bij ons terecht voor de achtertuin op uw thuisadres, maar net zo goed voor de borders bij uw bedrijf.

Bekijk uw toekomstige tuin met onze 360 VR-app

Wanneer u ons kiest voor tuinaanleg, kunt u ervan op aan dat wij op een vakkundige manier te werk gaan. Voordat uw tuin wordt aangelegd, wordt deze eerst ontworpen. Dit doen wij op een geheel vernieuwende manier. U geeft aan wat uw tuinwensen zijn en wij verwerken dit vervolgens in een 2D- en 3D-model, werktekeningen en een plan van aanpak. U kunt uw ontwerp vervolgens in virtual reality bekijken. Dit kan door middel van onze speciale ‘360 VR Jack Hannen-App’. U kunt hierdoor alvast in uw tuin staan voordat er ook maar een plant is geplant.

Een nieuwe kijk op tuinen

Een noviteit in Nederland! Jack Hannen beschikt sinds kort over een Virtual Reality bril i.c.m. de ‘360 VR Jack Hannen-App’. Hiermee kunt u digitaal rondkijken in uw nieuw aan te leggen tuin, maar ook inspiratie opdoen in reeds gerealiseerde tuinen.

Neem contact op met dé geschikte partner voor het aanleg van uw tuin

Wij beschikken bij ons hoveniersbedrijf over een uitgebreid machine- en wagenpark en hierdoor zijn we de geschikte partij voor tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud in Limburg. Neem daarom contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Maak een afspraak door te bellen naar (0475) 31 86 20.

Contact gegevens

Neem vrijblijvend contact met ons op.

  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.