Oude Montforterweg 10, 6077 PH St. Odiliënberg| (0475) 31 86 20| info@jackhannen.nl

Tuinaanleg in regio Roermond

Voor tuinaanleg in de omgeving van Roermond kunt u terecht bij Jack Hannen Hoveniersbedrijf uit Sint Odiliënberg. Wij hebben de juiste middelen en vakmensen om de tuin van uw dromen te realiseren. Verantwoordelijkheid, gedrevenheid en enthousiasme staan synoniem voor onze aanpak. Ook helpen we u graag verder bij het ontwerpen en het onderhouden van uw tuin.

N

Kennis van zaken

 

N

Vakmanschap

 

N

Compleet van A tot Z

 

Home » Tuinaanleg Roermond

Hoe gaat tuinaanleg bij ons bedrijf in zijn werk?

Voordat een nieuwe tuin kan worden aangelegd, wordt er eerst een tuinontwerp gemaakt. U geeft uw wensen door aan ons hoveniersbedrijf en op basis daarvan maken wij zowel een 2D- als 3D-ontwerp. Ook zullen wij werktekeningen en een plan van aanpak opstellen. Wanneer het ontwerp af is, kunt u dit met behulp van een virtual reality-bril en de ‘360 VR Jack Hannen-App’ digitaal bekijken, alsof u al in uw nieuwe tuin staat. Als u akkoord gaat met het ontwerp, kan de tuinaanleg van uw nieuwe tuin beginnen. Wij hebben een uitgebreid machine- en wagenpark om deze klus succesvol af te ronden.

Een nieuwe kijk op tuinen

Een noviteit in Nederland! Jack Hannen beschikt sinds kort over een Virtual Reality bril i.c.m. de ‘360 VR Jack Hannen-App’. Hiermee kunt u digitaal rondkijken in uw nieuw aan te leggen tuin, maar ook inspiratie opdoen in reeds gerealiseerde tuinen.

Laat uw tuin aanleggen door onze ervaren groenspecialisten

Als u meer wilt weten over tuinaanleg door onze groenspecialisten of als u een afspraak wilt maken, kunt u contact met ons opnemen via (0475) 31 86 20. Dan bespreken wij uw wensen voor een nieuwe tuin. Uiteraard zijn wij ook in te schakelen voor periodiek en incidenteel tuinonderhoud.

Contact gegevens

Neem vrijblijvend contact met ons op.

  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.