Oude Montforterweg 10, 6077 PH St. Odiliënberg| (0475) 31 86 20| info@jackhannen.nl

Tuinaanleg Roermond

Voor tuinaanleg in omgeving Roermond kunt u terecht bij Jack Hannen Hoveniersbedrijf. Wij hebben de juiste middelen en vakmensen om u de tuin van uw dromen te bezorgen. Verantwoordelijkheid, gedrevenheid en enthousiasme staan synoniem voor onze aanpak. U bent bij ons bovendien aan het juiste adres voor tuinontwerp en tuinonderhoud.

N

Kennis van zaken

 

N

Vakmanschap

 

N

Compleet van A tot Z

 

Hoe gaat tuinaanleg in Roermond en omstreken in zijn werk?

Voordat een nieuwe tuin kan worden aangelegd, zal deze eerst ontworpen moeten worden. U geeft uw wensen door en op basis daarvan maken wij zowel een 2D als 3D ontwerp. Ook zullen wij werktekeningen en een plan van aanpak opstellen. Wanneer het ontwerp af is, kunt u dit met behulp van een Virtual Reality bril en de ‘360 VR Jack Hannen-App’ ook digitaal bekijken, alsof u al in uw nieuwe tuin staat. Als u akkoord gaat met het tuinontwerp, kan de tuinaanleg van uw nieuwe tuin in omgeving Roermond beginnen. Wij hebben een uitgebreid machine- en wagenpark om deze klus succesvol af te ronden.

Uw partner voor tuin aanleg

Als u meer wilt weten over tuinaanleg door Jack Hannen Hoveniersbedrijf in omgeving Roermond kunt u contact met ons opnemen via (0475) 31 86 20. Als u interesse heeft, maakt u meteen ook een afspraak. Dan bespreken wij uw wensen voor een nieuwe tuin .

Een nieuwe kijk op tuinen

Een noviteit in Nederland! Jack Hannen beschikt sinds kort over een Virtual Reality bril i.c.m. de ‘360 VR Jack Hannen-App’. Hiermee kunt u digitaal rondkijken in uw nieuw aan te leggen tuin, maar ook inspiratie opdoen in reeds gerealiseerde tuinen.

Contact opnemen

Als u meer wilt weten over tuinaanleg door Jack Hannen Hoveniersbedrijf en Boomkwekerij in omgeving Roermond kunt u contact met ons opnemen via (0475) 31 86 20. U kunt ook gelijk een afspraak maken als u interesse heeft. Dan kunnen wij uw wensen voor een nieuwe tuin bespreken.

Contact gegevens

Neem vrijblijvend contact met ons op.

  • Velden met een * zijn verplicht

Jack Hannen Hoveniersbedrijf en Boomkwekerij

Oude Montforterweg 10
6077 PH  St. Odiliënberg

T: (0475) 31 86 20 
E: info@jackhannen.nl