Oude Montforterweg 10, 6077 PH St. Odiliënberg| (0475) 31 86 20| info@jackhannen.nl

Tuinaanleg voor bedrijven

Jack Hannen Hoveniersbedrijf uit Sint Odiliënberg regelt de tuinaanleg voor bedrijven. Onze vakbekwame medewerkers weten als geen ander een bedrijfstuin te realiseren die volledig voldoet aan uw wensen. Wij realiseren altijd een passende vertaling naar een groen visitekaartje. Geef uw wensen door en wij zorgen voor een representatief eindresultaat.

N

Kennis van zaken

N

Vakmanschap

N

Compleet van A tot Z

Home » Tuinaanleg bedrijven

Onze aanpak voor een tuinaanleg voor bedrijven

Voordat wij de tuinaanleg voor bedrijven verzorgen, komen we altijd met een doordacht tuinontwerp. Dit is de juiste basis voor een geslaagde bedrijfstuin. Het is belangrijk om na te denken wat voor tuin het best bij uw bedrijf of onderneming past. Kiest u voor een strakke groene tuin of gaat uw voorkeur uit naar een speelse uitstraling? In alle gevallen staan onze vakmensen voor u klaar om een zakelijke tuin naar uw wensen te ontwerpen en aan te leggen. Bovendien zijn wij ook in te schakelen voor het onderhoud van uw bedrijfstuin.

Een nieuwe kijk op tuinen

Een noviteit in Nederland! Jack Hannen beschikt sinds kort over een Virtual Reality bril i.c.m. de ‘360 VR Jack Hannen-App’. Hiermee kunt u digitaal rondkijken in uw nieuw aan te leggen tuin, maar ook inspiratie opdoen in reeds gerealiseerde tuinen.

Bel ons om een afspraak voor uw tuinaanleg te regelen

Bent u geïnteresseerd in tuinaanleg voor bedrijven en wilt u ons hoveniersbedrijf nabij Roermond inschakelen? Dan horen wij dit graag van u. U bereikt ons door te bellen naar (0475) 31 86 20. Via deze weg maakt u eenvoudig een afspraak voor een persoonlijk gesprek met onze hoveniers. Tijdens dit gesprek leggen wij u uit wat de mogelijkheden zijn als u kiest voor een van de beste tuinbedrijven in Limburg.

Contact gegevens

Neem vrijblijvend contact met ons op.

  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.