Oude Montforterweg 10, 6077 PH St. Odiliënberg| (0475) 31 86 20| info@jackhannen.nl

Tuinaanleg bedrijven

Jack Hannen Hoveniersbedrijf regelt de tuinaanleg voor bedrijven. Onze vakbekwame medewerkers weten als geen ander een bedrijfstuin te realiseren die volledig voldoet aan uw wensen. Wij realiseren altijd een passende vertaling naar een groen visitekaartje. Geef uw wensen door en wij zorgen voor een representatief eindresultaat.

N

Kennis van zaken

N

Vakmanschap

N

Compleet van A tot Z

Home » Tuinaanleg bedrijven

Tuinaanleg voor bedrijven door een gespecialiseerd hoveniersbedrijf

Voordat wij de tuinaanleg voor bedrijven verzorgen, komen we altijd met een doordacht ontwerp. Dit is de juiste basis voor een geslaagde bedrijfstuin. Het is belangrijk om na te denken wat voor tuin het best bij uw bedrijf of onderneming past. Kiest u voor een strakke groene tuin of gaat uw voorkeur uit naar een speelse uitstraling? In alle gevallen staan onze gespecialiseerde vakmensen voor u klaar.

Een nieuwe kijk op tuinen

Een noviteit in Nederland! Jack Hannen beschikt sinds kort over een Virtual Reality bril i.c.m. de ‘360 VR Jack Hannen-App’. Hiermee kunt u digitaal rondkijken in uw nieuw aan te leggen tuin, maar ook inspiratie opdoen in reeds gerealiseerde tuinen.

Een professionele aanpak voor uw bedrijfstuin

U wilt natuurlijk dat de tuin volledig aansluit op het imago van uw bedrijf of onderneming. Daarom hanteren wij een professionele aanpak om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Wij gaan graag met u in gesprek om meer te weten te komen over uw bedrijf. Op basis hiervan realiseren we een passende tuin.

Interesse? Neem contact op

Bent u geïnteresseerd in tuinaanleg voor bedrijven en wilt u ons inschakelen? Dan horen wij dit graag van u. U bereikt ons door te bellen naar (0475) 31 86 20. Via deze weg maakt u eenvoudig een afspraak voor een persoonlijk gesprek. Tijdens dit gesprek leggen wij u haarfijn uit wat de mogelijkheden zijn.

Contact gegevens

Neem vrijblijvend contact met ons op.

  • Velden met een * zijn verplicht

Jack Hannen Hoveniersbedrijf en Boomkwekerij

Oude Montforterweg 10
6077 PH  St. Odiliënberg

T: (0475) 31 86 20 
E: info@jackhannen.nl