Oude Montforterweg 10, 6077 PH St. Odiliënberg| (0475) 31 86 20| info@jackhannen.nl

Grondwerken in Limburg

Wilt u grondwerken laten uitvoeren aan uw tuin, in de omgeving van Limburg? Voor klein grondverzet in uw tuin is Jack Hannen Hoveniersbedrijf uit Sint Odiliënberg in regio Roermond dé specialist. Wij voeren alle werkzaamheden op het gebied van grondverzet en grondwerken uit in Limburg.

N

Kennis van zaken

N

Vakmanschap

N

Compleet van A tot Z

Home » Grondwerken Limburg

Hoe gaan we te werk bij grondwerken en grondverzet voor uw tuin?

Bij het uitvoeren van grondwerken of klein grondverzet in uw tuin houden we rekening met verschillende aspecten. Denk daarbij aan de grondsoorten en de grondwaterstanden, maar ook of we bezig zijn met tuinaanleg voor particulieren of bedrijven. Grondwerk vereist een goede voorbereiding en uitvoering, maar ook een zekere kennis van de omgeving. Onze groenspecialisten weten alles van de grondsamenstelling. Hierdoor weten we precies wat te doen bij klein grondverzet en grotere grondwerken. We ontgraven en verzetten de grond, we brengen grond, grind en/of zand aan en passen daarna verhardingen en funderingsmateriaal toe. Op deze manier krijgt uw tuin een goede ondergrond. Onze vakbekwame medewerkers leveren echt maatwerk waardoor ieder project gegarandeerd slaagt.

Veilige en deskundige uitvoering van groenprojecten

Of we nu klein grondverzet moeten uitvoeren of grotere grondwerken, we doen altijd beroep op onze jarenlange ervaring en uitgebreide deskundigheid. Daarnaast beschikken we over een uitgebreid machine- en wagenpark waardoor we elke opdracht uit kunnen voeren: van een exotische achtertuin tot grotere groenvoorziening. Wij zijn dé groenexpert voor alle grondwerken en klein grondverzet. Bovendien zijn de hoveniers van ons hoveniersbedrijf VCA-gecertificeerd. Zo bezitten al onze uitvoerende medewerkers een diploma Basisveiligheid, wat betekent dat de veiligheid op de werkvloer gewaarborgd wordt. Dit betekent dat wij altijd veilig en verantwoord te werk gaan tijdens onze werkzaamheden.

Een nieuwe kijk op tuinen

Een noviteit in Nederland! Jack Hannen beschikt sinds kort over een Virtual Reality bril i.c.m. de ‘360 VR Jack Hannen-App’. Hiermee kunt u digitaal rondkijken in uw nieuw aan te leggen tuin, maar ook inspiratie opdoen in reeds gerealiseerde tuinen.

Laat uw groenwerkproject door onze specialist uitvoeren

We voeren grondwerken met precisie uit, ongeacht of het gaat om klein grondverzet voor uw tuin of het onderhoud van een bedrijfstuin. We beschikken over het juiste materiaal en gekwalificeerde medewerkers. Wilt u uw grondwerkproject door ons laten uitvoeren? Maak dan een afspraak door te bellen naar (0475) 31 86 20. Zo kunnen we de mogelijkheden bespreken en zo snel mogelijk aan de slag gaan!

Contact gegevens

Neem vrijblijvend contact met ons op.

  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.