Oude Montforterweg 10, 6077 PH St. Odiliënberg| (0475) 31 86 20| info@jackhannen.nl

Grondwerken in Limburg

Voor het uitvoeren van grondwerken en klein grondverzet in de provincie Limburg zijn wij dé specialist uit regio Roermond. Wij voeren alle werkzaamheden op het gebied van tuinen en grondvoorzieningen uit voor zowel particulieren als bedrijven, overheidsinstellingen en woningverenigingen.

N

Kennis van zaken

N

Vakmanschap

N

Compleet van A tot Z

Home » Grondwerken Limburg

Hoe gaan we te werk bij grondwerken en grondverzet voor uw tuin in Limburg?

Bij het uitvoeren van grondwerken of grondverzet in uw tuin in Limburg houden we rekening met verschillende aspecten. Denk daarbij aan de grondsoorten en de grondwaterstanden, maar ook of we bezig zijn met tuinaanleg voor particulieren of bedrijven. Grondwerk vereist een goede voorbereiding en uitvoering, maar ook een zekere kennis van de omgeving. Bij Jack Hannen Hoveniersbedrijf uit Sint Odiliënberg, nabij Roermond, weten we alles van de grondsamenstelling in Limburg. Hierdoor weten we precies wat te doen bij klein grondverzet en grotere grondwerken. We ontgraven en verzetten de grond, we brengen grond, grind en/of zand aan en passen daarna verhardingen en funderingsmateriaal toe. Op deze manier krijgt u een goede ondergrond. Onze vakbekwame medewerkers leveren echt maatwerk waardoor een grondwerkproject gegarandeerd slaagt.

Veilige en deskundige uitvoering van groenprojecten

Of we nu klein grondverzet in omgeving Roermond moeten uitvoeren of grotere grondwerken elders in Limburg, we doen altijd beroep op onze jarenlange ervaring en uitgebreide deskundigheid. Daarnaast beschikken we over een uitgebreid machine- en wagenpark waardoor we elke opdracht uit kunnen voeren: van een exotische achtertuin tot grotere groenvoorziening. Jack Hannen Hoveniersbedrijf uit Sint Odiliënberg nabij Roermond is dé groenexpert voor alle grondwerken en klein grondverzet in Limburg. Bovendien zijn wij VCA-gecertificeerd. Zo bezitten al onze uitvoerende medewerkers een diploma Basisveiligheid, wat betekent dat de veiligheid op de werkvloer gewaarborgd wordt. Dit betekent dat wij altijd veilig en verantwoord te werk gaan tijdens onze werkzaamheden.

Een nieuwe kijk op tuinen

Een noviteit in Nederland! Jack Hannen beschikt sinds kort over een Virtual Reality bril i.c.m. de ‘360 VR Jack Hannen-App’. Hiermee kunt u digitaal rondkijken in uw nieuw aan te leggen tuin, maar ook inspiratie opdoen in reeds gerealiseerde tuinen.

Neem contact op voor meer informatie

We voeren grondwerken in Limburg met precisie uit, ongeacht of het gaat om grondverzet voor uw tuin in Roermond of de aanleg van een bedrijfstuin. U kunt op ons rekenen! We beschikken over het juiste materiaal en gekwalificeerde medewerkers. Wilt u uw grondwerkproject door ons laten uitvoeren? Maak dan een afspraak door te bellen naar (0475) 31 86 20. Zo kunnen we de mogelijkheden bespreken en zo snel mogelijk aan de slag gaan!

Contact gegevens

Neem vrijblijvend contact met ons op.

  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.