Oude Montforterweg 10, 6077 PH St. Odiliënberg| (0475) 31 86 20| info@jackhannen.nl

Groenvoorziening in regio Roermond

Zoekt u een bedrijf dat groenvoorziening regelt in de omgeving van Roermond? Dan helpt Jack Hannen Groenvoorziening uit Sint Odiliënberg u graag. Als specialist in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen en groenvoorzieningen helpen we u bij het realiseren van uw droomtuin. Wij staan klaar voor particulieren, bedrijven, overheidsinstellingen en woningverenigingen.

N

Kennis van zaken

N

Vakmanschap

N

Compleet van A tot Z

Home » Groenvoorziening Roermond

Wij regelen alles op het gebied van groenvoorziening

Voordat we aan de groenvoorziening van uw pand beginnen, gaan we eerst met u in gesprek. We bespreken uw wensen en verwachtingen en stemmen het tuinontwerp daarop af. Wilt u bijvoorbeeld een compleet nieuwe tuin aan laten leggen of uw huidige tuin opnieuw vormgeven met een tuinrenovatie? Dan regelen wij dat voor u. Door middel van een VR-bril en onze innovatieve 3D-app, kunt u het ontwerp van de groenvoorziening met eigen ogen zien. Zo weet u meteen of u tevreden bent met het eindresultaat of dat u nog aanpassingen wenst. Zodra het ontwerp akkoord is, beginnen we met de tuinaanleg. Nadat een tuin of openbare groenstrook klaar is, is het wel belangrijk dat er goed tuinonderhoud wordt uitgevoerd aan de groenvoorziening. Ook daarvoor schakelt u ons in.

Een nieuwe kijk op tuinen

Een noviteit in Nederland! Jack Hannen beschikt sinds kort over een Virtual Reality bril i.c.m. de ‘360 VR Jack Hannen-App’. Hiermee kunt u digitaal rondkijken in uw nieuw aan te leggen tuin, maar ook inspiratie opdoen in reeds gerealiseerde tuinen.

Maak een afspraak voor het aanleggen van groenvoorziening

Laat de groenvoorziening in uw tuin door onze deskundige hoveniers nabij Roermond uit aanleggen. Wij zorgen voor maatwerk en voor het perfecte eindresultaat. Zo geniet u van een mooie tuin en dat ook nog eens voor een scherpe prijs. Heeft u interesse? Bel ons dan op (0475) 31 86 20 en maak een afspraak. Wij beantwoorden uw vragen, bespreken de mogelijkheden en geven advies wanneer u contact met ons opneemt.

Contact gegevens

Neem vrijblijvend contact met ons op.

  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.