Oude Montforterweg 10, 6077 PH St. Odiliënberg| (0475) 31 86 20| info@jackhannen.nl

Hovenier in omgeving Susteren

Heeft u een prachtige tuin en zoekt u een hovenier nabij Susteren of Echt om deze te onderhouden? Of wilt u een groenspecialist inschakelen voor de aanleg van een nieuwe tuin? Dan kunt u uitstekend terecht bij Jack Hannen Hoveniersbedrijf uit Sint Odiliënberg. Vaak schakelt u verschillende partijen in voor een nieuwe tuin. Kiest u voor ons? Dan is dat niet meer aan de orde, want wij bieden u optimaal tuincomfort met verschillende werkzaamheden onder een dak.

N

Kennis van zaken

 

N

Vakmanschap

 

N

Compleet van A tot Z

 

Home » Hovenier Susteren

Uw hovenier voor ontwerp tot aanleg van uw tuin

Voordat onze hovenier aan de slag gaat met de tuinaanleg, maken we een doordacht tuinontwerp op basis van uw wensen. Om u een goed beeld te geven van dit ontwerp, maken wij gebruik van een virtual reality-bril. Door middel van de VR-bril en onze speciale ‘360 VR Jack Hannen-App’ bekijkt u uw toekomstige tuin alsof u er al middenin staat. Is het tuinontwerp akkoord? Dan starten we met de aanleg van uw nieuwe tuin. Hierbij maken we gebruik van een uitgebreid machine- en wagenpark om het meest optimale resultaat, een prachtige tuin, te bereiken.

Diensten voor de particuliere en de zakelijke markt

Als hoveniersbedrijf nabij Roermond ontwerpen, onderhouden en leggen we tuinen aan voor uiteenlopende klanten. Wij zijn hovenier en verzorgen de tuinaanleg voor bedrijven, particulieren, woningbouwverenigingen en overheidsinstellingen. Onze werkzaamheden worden uitgevoerd door echte vakmensen die op een professionele manier te werk gaan.

Een nieuwe kijk op tuinen

Een noviteit in Nederland! Jack Hannen beschikt sinds kort over een Virtual Reality bril i.c.m. de ‘360 VR Jack Hannen-App’. Hiermee kunt u digitaal rondkijken in uw nieuw aan te leggen tuin, maar ook inspiratie opdoen in reeds gerealiseerde tuinen.

Maak een afspraak voor de aanleg van een nieuwe tuin

Bent u benieuwd naar wat onze hovenier voor u kan betekenen wat betreft het aanleggen, het onderhouden en het ontwerpen van tuinen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar (0475) 31 86 20. Wij vertellen u graag meer over onze werkzaamheden en welke mogelijkheden we u kunnen bieden.

Contact gegevens

Neem vrijblijvend contact met ons op.

  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.