Oude Montforterweg 10, 6077 PH St. Odiliënberg| (0475) 31 86 20| info@jackhannen.nl

​Hovenier in omgeving Susteren

Heeft u een prachtige tuin in Susteren of Echt en zoekt u een hovenier om deze te onderhouden? Of wilt u een groenspecialist inschakelen voor de aanleg van een nieuwe tuin? Dan kunt u uitstekend terecht bij Jack Hannen Hoveniersbedrijf uit Sint Odiliënberg. Vaak schakelt u verschillende partijen in voor een nieuwe tuin. Kiest u voor ons? Dan is het niet meer aan de orde, want wij bieden u optimaal tuincomfort.

N

Kennis van zaken

 

N

Vakmanschap

 

N

Compleet van A tot Z

 

Home » Hovenier Susteren

Uw hovenier voor ontwerp tot aanleg van uw tuin in Susteren of Echt

Voordat onze hovenier aan de slag gaat met de aanleg van uw tuin in Susteren of Echt, maken we een doordacht tuinontwerp. Om u een goed beeld te geven van dit ontwerp, maken wij gebruik van een virtual reality-bril. Door middel van de VR-bril en speciale ‘360 VR Jack Hannen-App’ bekijkt u uw toekomstige tuin alsof u er al middenin staat. Is het tuinontwerp gereed? Dan starten we met de aanleg van uw nieuwe tuin. Hierbij maken we gebruik van een uitgebreid machine- en wagenpark om het meest optimale resultaat, een prachtige tuin, te bereiken.

Voor de particuliere en zakelijke markt

Wij ontwerpen, onderhouden en leggen tuinen aan voor uiteenlopende klanten. Wij zijn hovenier voor particulieren, bedrijven, woningbouwverenigingen en overheidsinstellingen in de buurt van Susteren en Echt. Onze werkzaamheden worden uitgevoerd door echte vakmensen die op een professionele manier te werk gaan.

Een nieuwe kijk op tuinen

Een noviteit in Nederland! Jack Hannen beschikt sinds kort over een Virtual Reality bril i.c.m. de ‘360 VR Jack Hannen-App’. Hiermee kunt u digitaal rondkijken in uw nieuw aan te leggen tuin, maar ook inspiratie opdoen in reeds gerealiseerde tuinen.

Maak gerust eens een afspraak

Bent u benieuwd naar wat onze hovenier voor u in Susteren en Echt kunnen kan betekenen? Neem dan contact op met ons door te bellen naar (0475) 31 86 20. Wij vertellen u graag meer over onze werkzaamheden en welke mogelijkheden we u kunnen bieden.

Contact gegevens

Neem vrijblijvend contact met ons op.

  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.