Oude Montforterweg 10, 6077 PH St. Odiliënberg| (0475) 31 86 20| info@jackhannen.nl

Hovenier in omgeving Vlodrop

Zoekt u een geschikte hovenier in de buurt van Vlodrop, Roerdalen, Herkenbosch of omgeving? Dan bent u aan het juiste adres bij Jack Hannen Hoveniersbedrijf uit Sint Odiliënberg. Als groenspecialist zijn wij gespecialiseerd in het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van tuinen en groenvoorzieningen. Zo hoeft u slechts één hovenier in te schakelen voor uw nieuwe tuin.

N

Kennis van zaken

N

Vakmanschap

N

Compleet van A tot Z

Home » Hovenier Vlodrop

Wat kan een hovenier voor u in Vlodrop, Herkenbosch of Roerdalen betekenen?

De groenspecialisten van Jack Hannen Hoveniersbedrijf uit Odiliënberg zijn gespecialiseerd in het aanleggen, onderhouden en ontwerpen van tuinen voor de volgende partijen:

  • Particulieren
  • Bedrijven
  • Woningverenigingen
  • Overheidsinstellingen

Schakelt u ons in? Dan krijgt u kennis van zaken en echt vakmanschap. De hovenier vertaalt de wensen van uw tuin in Herkenbosch, Roerdalen, Vlodrop of omgeving in een doordacht tuinontwerp. Of u nu kiest voor geometrische vormen of voor een speelse invulling, wij helpen u graag. Wij zoeken bij het ontwerp van onze tuinen altijd de goede balans tussen vorm, functionaliteit en beheersbaarheid. Wanneer het ontwerp voor uw tuin klaar is, kunt u deze door middel van VR-bril en de speciale ‘360 VR Jack Hannen-App’ bekijken. Hierdoor lijkt het net alsof u al midden in uw tuin staat, zonder dat er maar een schop in de grond is gegaan.

Een nieuwe kijk op tuinen

Een noviteit in Nederland! Jack Hannen beschikt sinds kort over een Virtual Reality bril i.c.m. de ‘360 VR Jack Hannen-App’. Hiermee kunt u digitaal rondkijken in uw nieuw aan te leggen tuin, maar ook inspiratie opdoen in reeds gerealiseerde tuinen.

Neem contact met ons op

Is uw huidige tuin toe aan een flinke renovatie? Heeft uw bedrijfstuin periodiek onderhoud nodig? Of wilt u een groenplantsoen in de wijk van uw woonplaats realiseren? Dan wilt u natuurlijk weten wat een hovenier bij u in Roerdalen, Vlodrop of Herkenbosch kan realiseren. Neem dan contact met ons op door te bellen naar (0475) 31 86 20. Wij laten u graag zien wat wij voor u kunnen betekenen.

Contact gegevens

Neem vrijblijvend contact met ons op.

  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.