Oude Montforterweg 10, 6077 PH St. Odiliënberg| (0475) 31 86 20| info@jackhannen.nl

Hovenier in de omgeving van Vlodrop

Zoekt u een geschikte hovenier in de buurt van Vlodrop, Roerdalen, Herkenbosch of omgeving? Dan rekent u op de experts van Jack Hannen Hoveniersbedrijf uit Sint Odiliënberg. Als groenspecialist zijn wij gespecialiseerd in het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van tuinen en groenvoorzieningen. Zo hoeft u slechts één hovenier in te schakelen voor uw nieuwe tuin.

N

Kennis van zaken

N

Vakmanschap

N

Compleet van A tot Z

Home » Hovenier Vlodrop

Wat kan een hovenier voor u betekenen?

Schakelt u ons hoveniersbedrijf nabij Roermond in? Dan rekent u op experts met kennis van zaken en echt vakmanschap. De hovenier vertaalt de wensen van uw tuin in een doordacht tuinontwerp. Of u nu kiest voor geometrische vormen of voor een speelse invulling, wij helpen u graag. Onze VHG-hoveniers zijn gespecialiseerd in het aanleggen, onderhouden en ontwerpen van tuinen voor de volgende partijen:

  • Particulieren
  • Bedrijven
  • Woningverenigingen
  • Overheidsinstellingen

Wij zoeken bij het ontwerp van onze tuinen altijd de goede balans tussen vorm, functionaliteit en beheersbaarheid. Wanneer het ontwerp voor uw tuin klaar is, kunt u deze door middel van VR-bril en de speciale ‘360 VR Jack Hannen-App’ bekijken. Hierdoor lijkt het net alsof u al midden in uw tuin staat, zonder dat er maar een schop in de grond is gegaan.

Een nieuwe kijk op tuinen

Een noviteit in Nederland! Jack Hannen beschikt sinds kort over een Virtual Reality bril i.c.m. de ‘360 VR Jack Hannen-App’. Hiermee kunt u digitaal rondkijken in uw nieuw aan te leggen tuin, maar ook inspiratie opdoen in reeds gerealiseerde tuinen.

Schakel onze hovenier in voor uw tuin

Is uw huidige tuin toe aan een flinke renovatie? Heeft uw bedrijfstuin onderhoud nodig? Of wilt u een groenplantsoen in de wijk van uw woonplaats realiseren? Dan wilt u natuurlijk weten wat onze hovenier bij u kan realiseren. Neem dan contact met ons op door te bellen naar (0475) 31 86 20. Wij laten u graag zien hoe wij u kunnen helpen.

Contact gegevens

Neem vrijblijvend contact met ons op.

  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.