Oude Montforterweg 10, 6077 PH St. Odiliënberg| (0475) 31 86 20| info@jackhannen.nl

Tuinrenovatie in de regio Roermond

Denkt u erover om een tuinrenovatie uit te laten voeren bij uw woning of bedrijfspand in Roermond? Schakel dan een expert op dit gebied in, zoals Jack Hannen Hoveniersbedrijf uit Sint Odiliënberg. Onze hoveniers hebben jarenlange ervaring en vakkundige kennis op het gebied van tuinontwerp en tuinaanleg. Daarbij zijn ze ook op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Hierdoor weet u zeker dat uw tuin volledig naar wens zal worden opgeleverd.

N

Kennis van zaken

 

N

Vakmanschap

 

N

Compleet van A tot Z

 

Home » Tuinrenovatie Roermond

Een tuinrenovatie om de tuin van uw dromen te creëren

Als u al jaren droomt van een mooie en rustgevende tuin bij uw woning in Roermond, dan is dit het moment om een tuinrenovatie uit te laten voeren. Wellicht wilt u graag een vijver laten aanleggen door onze vijverspecialist of moeten er kleine grondwerken uitgevoerd worden om meer hoogte in uw tuin te krijgen. Dit doen wij altijd op een veilige en verantwoorde manier. Alle hoveniers van ons hoveniersbedrijf zijn VCA-gecertificeerd, zodat u verzekerd bent van een veilige omgeving als wij bezig zijn met een tuinrenovatie.

Een nieuwe kijk op tuinen

Een noviteit in Nederland! Jack Hannen beschikt sinds kort over een Virtual Reality bril i.c.m. de ‘360 VR Jack Hannen-App’. Hiermee kunt u digitaal rondkijken in uw nieuw aan te leggen tuin, maar ook inspiratie opdoen in reeds gerealiseerde tuinen.

Maak direct een afspraak voor een renovatie van uw tuin

Wilt u graag het tuinontwerp samen met onze vakkundige tuinarchitect doorlopen? Dat is geen probleem. Neem contact met ons op door te bellen naar (0475) 31 86 20 en maak direct een afspraak. Dan nemen we met veel plezier de mogelijkheden voor de tuinrenovatie van uw tuin door. Bekijk ook eens onze afgeronde projecten om een idee op te doen van de mogelijkheden.

Contact gegevens

Neem vrijblijvend contact met ons op.

  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.