Oude Montforterweg 10, 6077 PH St. Odiliënberg| (0475) 31 86 20| info@jackhannen.nl

Vijverspecialist in regio Roermond

Door een vijverspecialist in te schakelen, bent u zeker van een indrukwekkende vijver in uw tuin in Roermond of omgeving. Want wat is er nou mooier dan tijdens zomeravonden te kijken naar het leven in en rondom uw vijver? Het geluid van een waterval of klein beekje? Hoe dan ook: een vijver is een blikvanger in uw tuin waar u van wilt genieten.

N

Kennis van zaken

N

Vakmanschap

N

Compleet van A tot Z

Home » Vijverspecialist Roermond

​Vijverspecialist legt de mooiste vijvers aan in Roermond en omstreken

Wilt u vissen in uw vijver? Gaat uw voorkeur juist uit naar een vijver vol waterplanten? Of misschien wilt u wel genieten van een zwemvijver? Wat voor vijver u ook wilt laten aanleggen, u wilt dat de vijver voldoet aan uw wensen. Door een specialist als Jack Hannen Hoveniersbedrijf uit Sint Odiliënberg te benaderen, wordt uw vijver van A tot Z ontworpen én aangelegd. Helemaal volgens uw wensen! Daarom bespreken wij eerst uw ideeën waarna er een doordacht ontwerp wordt gemaakt. Gaat u akkoord met het vijverontwerp? Pas daarna start de vijverspecialist met de aanleg van uw vijver in Roermond, zodat u verzekerd bent van een prachtige vijver. Van grondwerken tot groenvoorziening; onze hoveniers uit Sint Odiliënberg regelen het allemaal voor u.

Een nieuwe kijk op tuinen

Een noviteit in Nederland! Jack Hannen beschikt sinds kort over een Virtual Reality bril i.c.m. de ‘360 VR Jack Hannen-App’. Hiermee kunt u digitaal rondkijken in uw nieuw aan te leggen tuin, maar ook inspiratie opdoen in reeds gerealiseerde tuinen.

Plan een afspraak in om uw wensen kenbaar te maken

Als u gebruik wilt maken van onze expertise, maakt u een afspraak om uw wensen te bespreken. Hiervoor belt u naar (0475) 31 86 20. Heeft u vragen voor de vijverspecialist in omgeving Roermond? Of wilt u meer informatie ontvangen? Ook dan kunt u contact met ons opnemen.

Contact gegevens

Neem vrijblijvend contact met ons op.

  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.