Oude Montforterweg 10, 6077 PH St. Odiliënberg| (0475) 31 86 20| info@jackhannen.nl

Vijverspecialist in de regio Roermond

Door vijverspecialist Jack Hannen Hoveniersbedrijf uit Sint Odiliënberg in te schakelen, bent u zeker van een indrukwekkende vijver in uw tuin in Roermond of omgeving. Wat is er nou mooier dan tijdens de zomeravonden te kijken naar het leven in en rondom uw vijver? Het geluid van een waterval of klein beekje? Hoe dan ook: een vijver is een blikvanger in uw tuin waar u van wilt genieten.

N

Kennis van zaken

N

Vakmanschap

N

Compleet van A tot Z

Home » Vijverspecialist Roermond

Deze vijverspecialist legt de mooiste vijvers aan

Wilt u vissen in uw vijver? Gaat uw voorkeur juist uit naar een vijver vol waterplanten? Of misschien wilt u wel genieten van een zwemvijver? Wat voor vijver u ook wilt laten aanleggen, u wilt dat de vijver voldoet aan uw wensen. Door de specialisten van ons hoveniersbedrijf nabij Roermond wordt uw vijver van A tot Z ontworpen én aangelegd, helemaal volgens uw wensen. Daarom bespreken wij eerst uw ideeën waarna er een doordacht tuinontwerp wordt gemaakt. Gaat u akkoord met het vijverontwerp? Pas daarna start de vijverspecialist met de aanleg van uw vijver en andere groenvoorziening, zodat u verzekerd bent van een prachtige vijver. Ook de grondwerken regelen onze hoveniers graag voor u.

Een nieuwe kijk op tuinen

Een noviteit in Nederland! Jack Hannen beschikt sinds kort over een Virtual Reality bril i.c.m. de ‘360 VR Jack Hannen-App’. Hiermee kunt u digitaal rondkijken in uw nieuw aan te leggen tuin, maar ook inspiratie opdoen in reeds gerealiseerde tuinen.

Plan een afspraak in voor het aanleggen van een vijver

Wilt u graag een vijver in uw tuin? Maak dan gebruik van onze expertise en maak een afspraak om uw wensen te bespreken. Wij laten u ook graag onze realiseerde projecten zien. Bel naar (0475) 31 86 20 om een afspraak in te plannen. Heeft u vragen voor onze vijverspecialisten of wilt u meer informatie ontvangen? Ook dan neemt u contact met ons op.

Contact gegevens

Neem vrijblijvend contact met ons op.

  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.