Oude Montforterweg 10, 6077 PH St. Odiliënberg| (0475) 31 86 20| info@jackhannen.nl

Hovenier in de omgeving van Leudal

Bent u op zoek naar een hovenier in de omgeving van Leudal of Heythuysen? En wilt u dat deze hovenier uw tuin zowel kan ontwerpen, aanleggen als onderhouden? Of u nu een grote of kleine tuin heeft, een vijver wilt aanleggen of uw tuin wilt bestraten: Jack Hannen Hoveniersbedrijf uit Sint Odiliënberg is het adres voor u. Doordat wij verschillende diensten aanbieden, hoeft u maar één groenspecialist in te schakelen.

N

Kennis van zaken

N

Vakmanschap

N

Compleet van A tot Z

Home » Hovenier Leudal

Uw hovenier realiseert een prachtige tuin bij u

Wilt u een tuinrenovatie? Of is uw bedrijfstuin toe aan een flinke opknapbeurt? Dat begint bij een doordacht tuinontwerp dat voldoet aan uw wensen. Als het tuinontwerp klaar is, kunt u door middel van de ‘360 VR Jack Hannen-App’ uw tuin in Virtual Reality bekijken. Zo heeft u direct een beeld van uw nieuwe tuin. Na het ontwerp, start de hovenier met de tuinaanleg. Van de bestrating tot het leggen van vijvers door onze vijverspecialist en van het zaaien van het gazon tot boomverplanting. Wij verzorgen de aanleg van uw tuin van a tot z. Zo wordt het de tuin waarvan u altijd gedroomd heeft.

Wij verzorgen ook het onderhoud in uw tuin

Nadat uw tuin is aangelegd, wilt u er natuurlijk ieder seizoen van genieten. Daarom is onderhoud erg belangrijk. Afhankelijk van wat voor soort tuin u heeft, kan dit veel werk zijn. Heeft u geen tijd of geen groene vingers? Dan zorgen onze hoveniers voor periodiek of eenmalig tuinonderhoud. Voor ons hoveniersbedrijf is geen uitdaging te groot.

Een nieuwe kijk op tuinen

Een noviteit in Nederland! Jack Hannen beschikt sinds kort over een Virtual Reality bril i.c.m. de ‘360 VR Jack Hannen-App’. Hiermee kunt u digitaal rondkijken in uw nieuw aan te leggen tuin, maar ook inspiratie opdoen in reeds gerealiseerde tuinen.

Schakel ons in en bespreek uw wensen met onze groenspecialisten

Ziet u zichzelf al zitten in uw nieuwe tuin? Dat begrijpen wij als geen ander. Plan daarom via (0475) 31 86 20 een gesprek in met een van onze groenspecialisten waarin we uw ideeën bespreken. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen bij vragen of wanneer u meer informatie wenst over onze dienstverlening.

Contact gegevens

Neem vrijblijvend contact met ons op.

  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.