Oude Montforterweg 10, 6077 PH St. Odiliënberg| (0475) 31 86 20| info@jackhannen.nl

Hoveniersbedrijf Roermond

Wilt u graag een hoveniersbedrijf in omgeving Roermond inschakelen? Dan is Jack Hannen Hoveniersbedrijf en Boomkwekerij wat u zoekt. U kunt ons inschakelen voor het onderhoud, de aanleg en het ontwerp van uw tuin. Wij werken niet alleen voor particulieren, maar ook voor bedrijven, woningbouwverenigingen en overheidsinstellingen.

N

Kennis van zaken

N

Vakmanschap

N

Compleet van A tot Z

Hoveniersbedrijf in Roermond voor tuinontwerp-, aanleg en -onderhoud

Bij Jack Hannen Hoveniersbedrijf en Boomkwekerij in omgeving Roermond hebben wij een grote liefde voor alles wat groeit en bloeit. Wij hebben de middelen en vakmensen om voor u verschillende werkzaamheden op professionele manier te verrichten. Tot onze werkzaamheden behoren:

  • Tuinontwerp: wij ontwerpen op innovatieve een nieuwe tuin voor u. Hiervoor maken we gebruik van een Virtual Reality bril in combinatie met de ‘360 VR Jack Hannen App’. U kunt zo u aan te leggen tuin zien alsof u er middenin staat.
  • Tuinaanleg: na goedkeuring van het tuinontwerp kunnen wij beginnen met de aanleg. Hiervoor maken we gebruik van een uitgebreid machine- en wagenpark.
  • Tuinonderhoud: als de tuin eenmaal is aangelegd, wilt u natuurlijk dat deze er mooi uit blijft zien. Daarvoor kunnen wij regelmatig terugkeren voor tuinonderhoud. U kunt kiezen voor een wekelijkse onderhoudsbeurt, maar ook voor onderhoud in het voor- en najaar.

Een nieuwe kijk op tuinen

Een noviteit in Nederland! Jack Hannen beschikt sinds kort over een Virtual Reality bril i.c.m. de ‘360 VR Jack Hannen-App’. Hiermee kunt u digitaal rondkijken in uw nieuw aan te leggen tuin, maar ook inspiratie opdoen in reeds gerealiseerde tuinen.

Als u interesse heeft in de diensten van ons hoveniersbedrijf in omgeving Roermond, kunt u contact met ons opnemen om een afspraak te maken. U kunt ons bereiken via (0475) 31 86 20.

Contact gegevens

Neem vrijblijvend contact met ons op.

  • Velden met een * zijn verplicht

Jack Hannen Hoveniersbedrijf en Boomkwekerij

Oude Montforterweg 10
6077 PH  St. Odiliënberg

T: (0475) 31 86 20 
E: info@jackhannen.nl