Oude Montforterweg 10, 6077 PH St. Odiliënberg| (0475) 31 86 20| info@jackhannen.nl

Tuinbedrijven Limburg

Er zijn veel verschillende tuinbedrijven in Limburg en een keuze hieruit maken kan dan ook lastig zijn. Doorgaans moet u meerdere bedrijven inschakelen voor de verschillende fases die bij een nieuwe tuin komen kijken. Als u kiest voor Jack Hannen Hoveniersbedrijf, hoeft u slechts één specialist in te schakelen. Dat is nog eens optimaal tuincomfort.

N

Kennis van zaken

 

N

Vakmanschap

 

N

Compleet van A tot Z

 

Home » Tuinbedrijven Limburg

Als een van de weinige tuinbedrijven in Limburg werken wij met de nieuwste technologie

Jack Hannen Hoveniersbedrijf verzorgt tuinwerkzaamheden voor particulieren, bedrijven, woningverenigingen en overheidsinstellingen. Met onze kennis, ons vakmanschap en enthousiasme laten wij uw ‘groene’ dromen graag uitkomen. Om dit te bereiken, werken we op een zeer vernieuwende manier. Als een van de weinige tuinbedrijven maken wij namelijk gebruik van Virtual Reality, zodat u het ontwerp van uw tuin in Limburg op een levensechte manier bekijkt. Hierdoor weet u precies hoe uw tuin eruit gaat zien als u ons bedrijf inschakelt. Daarnaast beschikken we over een uitgebreid machine- en wagenpark, waardoor we uw tuin snel en vakkundig aanleggen en onderhouden.

Een nieuwe kijk op tuinen

Een noviteit in Nederland! Jack Hannen beschikt sinds kort over een Virtual Reality bril i.c.m. de ‘360 VR Jack Hannen-App’. Hiermee kunt u digitaal rondkijken in uw nieuw aan te leggen tuin, maar ook inspiratie opdoen in reeds gerealiseerde tuinen.

Maak een vrijblijvende afspraak

Wilt u de juiste keuze uit de verschillende tuinbedrijven in Limburg maken? Kies dan voor Jack Hannen Hoveniersbedrijf! Maak een vrijblijvende afspraak door te bellen naar (0475) 31 86 20. Wij helpen u graag bij het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van uw tuin!

Contact gegevens

Neem vrijblijvend contact met ons op.

  • Velden met een * zijn verplicht

Jack Hannen Hoveniersbedrijf en Boomkwekerij

Oude Montforterweg 10
6077 PH  St. Odiliënberg

T: (0475) 31 86 20 
E: info@jackhannen.nl