Oude Montforterweg 10, 6077 PH St. Odiliënberg| (0475) 31 86 20| info@jackhannen.nl

Tuinbedrijven in Limburg

Er zijn veel verschillende tuinbedrijven in Limburg en het kan lastig zijn hier een keuze uit te maken. Doorgaans moet u meerdere bedrijven inschakelen voor de verschillende fases die bij een nieuwe tuin komen kijken. Als u kiest voor Jack Hannen Hoveniersbedrijf uit Sint Odiliënberg, hoeft u slechts één specialist in te schakelen voor alle tuinwerkzaamheden.

N

Kennis van zaken

 

N

Vakmanschap

 

N

Compleet van A tot Z

 

Home » Tuinbedrijven Limburg

Wij zijn een van de weinige tuinbedrijven die werken met de nieuwste technologie

De specialisten van ons hoveniersbedrijf verzorgen tuinwerkzaamheden voor particulieren, bedrijven, woningverenigingen en overheidsinstellingen. Met onze kennis, ons vakmanschap en enthousiasme realiseren wij graag de groenvoorziening die u voor ogen heeft. Om dit te bereiken, werken we op een zeer vernieuwende manier. Als een van de weinige tuinbedrijven maken wij namelijk gebruik van virtual reality, zodat u het tuinontwerp op een levensechte manier bekijkt. Hierdoor weet u precies hoe uw tuin eruit komt te zien, als u ons bedrijf inschakelt. Daarnaast beschikken wij als VHG-hovenier over een uitgebreid machine- en wagenpark, waardoor we uw tuin snel en vakkundig aanleggen en onderhouden.

Een nieuwe kijk op tuinen

Een noviteit in Nederland! Jack Hannen beschikt sinds kort over een Virtual Reality bril i.c.m. de ‘360 VR Jack Hannen-App’. Hiermee kunt u digitaal rondkijken in uw nieuw aan te leggen tuin, maar ook inspiratie opdoen in reeds gerealiseerde tuinen.

Kies voor ons tuinbedrijf en geniet van een professionele aanpak van uw tuin

Wilt u de juiste keuze uit de verschillende tuinbedrijven maken? Kies dan voor ons. Maak een vrijblijvende afspraak door te bellen naar (0475) 31 86 20. Wij helpen u graag bij het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van uw tuin! Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen bij vragen of als u meer wilt weten over onze dienstverlening.

Contact gegevens

Neem vrijblijvend contact met ons op.

  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.