Oude Montforterweg 10, 6077 PH St. Odiliënberg| (0475) 31 86 20| info@jackhannen.nl

Hovenier Horn

Jack Hannen Hoveniersbedrijf is een geschikte hovenier die u helpt bij het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van uw tuin in Horn, Beesel en omgeving. Dit bedrijf werkt voor particulieren, maar ook voor uw zakelijke tuinen kunt u bij deze groenspecialist terecht. Waar wacht u nog op?

N

Kennis van zaken

 

N

Vakmanschap

 

N

Compleet van A tot Z

 

Home » Hovenier Horn

Uw gespecialiseerde hovenier in Horn, Beesel en omstreken

Doorgaans schakelt u voor een nieuwe tuin meerdere bedrijven in. Een voor het ontwerp, een voor het aanleggen van uw tuin en een voor het onderhoud. Met Jack Hannen Hoveniersbedrijf is dit verleden tijd. Wij hebben de juiste groenspecialisten in huis die u volledig ontzorgen. Daarnaast werken wij met een vernieuwende aanpak. Bij uw tuinontwerp gebruiken we Virtual Reality met de speciale ‘360 VR Jack Hannen-App’. Hierbij kunt u door middel van Virtual Reality kijken naar ons ontwerp voor uw tuin. Zo kunt u rondlopen in uw nieuwe tuin, zonder dat er ook maar een schop de grond is in gegaan. Naast het ontwerpen door middel van de VR-app kunt u bij Jack Hannen Hoveniersbedrijf ook terecht voor de aanleg van A tot Z en periodiek of incidenteel onderhoud van uw tuin in Beesel of Horn.

Een nieuwe kijk op tuinen

Een noviteit in Nederland! Jack Hannen beschikt sinds kort over een Virtual Reality bril i.c.m. de ‘360 VR Jack Hannen-App’. Hiermee kunt u digitaal rondkijken in uw nieuw aan te leggen tuin, maar ook inspiratie opdoen in reeds gerealiseerde tuinen.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Bent u nieuwsgierig naar wat wijals hovenier in de buurt van Horn en Beesel voor u kunnen betekenen? Maak dan gerust een afspraak voor een adviesgesprek. Hiervoor belt u naar (0475) 31 86 20. Dit telefoonnummer is uiteraard ook bereikbaar bij vragen of voor meer informatie over alle zaken omtrent uw tuin.
[Hovenier Heythuysen]

Contact gegevens

Neem vrijblijvend contact met ons op.

  • Velden met een * zijn verplicht