Oude Montforterweg 10, 6077 PH St. Odiliënberg| (0475) 31 86 20| info@jackhannen.nl

Hovenier in regio Horn

Jack Hannen Hoveniersbedrijf uit Sint Odiliënberg is een geschikte hovenier die u helpt bij het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van uw tuin in Horn, Beesel en omgeving. Wij werken voor particulieren, maar ook voor uw zakelijke tuinen kunt u bij ons als groenspecialist terecht. Waar mogen wij u mee van dienst zijn?

N

Kennis van zaken

 

N

Vakmanschap

 

N

Compleet van A tot Z

 

Home » Hovenier Horn

Uw gespecialiseerde hovenier in Horn, Beesel en omstreken

Dankzij onze complete dienstverlening is het inschakelen van meerdere partijen voor uw tuinaanleg en -ontwerp verleden tijd. Wij hebben de juiste groenspecialisten in huis die u volledig ontzorgen. Daarnaast werken wij met een vernieuwende aanpak. Bij uw tuinontwerp gebruiken we virtual reality met de speciale ‘360 VR Jack Hannen-App’. Hierbij kunt u door middel van virtual reality kijken naar ons ontwerp voor uw tuin. Zo kunt u rondlopen in uw nieuwe tuin, zonder dat er ook maar een schop de grond in is gegaan. Naast het ontwerpen door middel van de VR-app, kunt u bij ons ook terecht voor de aanleg van A tot Z en periodiek of incidenteel onderhoud van uw tuin in Beesel of Horn. Wij zijn echter ook werkzaam in andere regio’s, waaronder:

Een nieuwe kijk op tuinen

Een noviteit in Nederland! Jack Hannen beschikt sinds kort over een Virtual Reality bril i.c.m. de ‘360 VR Jack Hannen-App’. Hiermee kunt u digitaal rondkijken in uw nieuw aan te leggen tuin, maar ook inspiratie opdoen in reeds gerealiseerde tuinen.

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen

Bent u nieuwsgierig naar wat wij als hovenier in de buurt van Horn en Beesel voor u kunnen betekenen? Maak dan gerust een afspraak voor een adviesgesprek. Hiervoor belt u naar (0475) 31 86 20. U kunt uiteraard ook contact met ons opnemen bij vragen of voor meer informatie over alle zaken omtrent uw tuin.

Contact gegevens

Neem vrijblijvend contact met ons op.

  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.