Oude Montforterweg 10, 6077 PH St. Odiliënberg| (0475) 31 86 20| info@jackhannen.nl

Hovenier in regio Horn

Jack Hannen Hoveniersbedrijf uit Sint Odiliënberg is een geschikte hovenier die u helpt bij het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van uw tuin in Horn, Beesel en omgeving. Wij werken voor particulieren, maar ook voor uw zakelijke tuinen kunt u bij ons als uw groenspecialist terecht.

N

Kennis van zaken

 

N

Vakmanschap

 

N

Compleet van A tot Z

 

Home » Hovenier Horn

De gespecialiseerde hovenier die u volledig ontzorgd

Dankzij onze complete dienstverlening is het inschakelen van meerdere partijen voor uw tuinontwerp en tuinaanleg nabij Roermond verleden tijd. Wij hebben de juiste groenspecialisten in huis die u volledig ontzorgen. Daarnaast werken wij met een vernieuwende aanpak. Bij uw tuinontwerp gebruiken we virtual reality met de speciale ‘360 VR Jack Hannen-App’. Hierbij kunt u door middel van virtual reality kijken naar ons ontwerp voor uw tuin. Zo kunt u rondlopen in uw nieuwe tuin, zonder dat er ook maar een schop de grond in is gegaan. Naast het ontwerpen door middel van de VR-app, kunt u bij ons hoveniersbedrijf ook terecht voor de aanleg van a tot z en periodiek of incidenteel onderhoud van uw tuin. Wij zijn echter ook werkzaam in andere regio’s, waaronder:

Een nieuwe kijk op tuinen

Een noviteit in Nederland! Jack Hannen beschikt sinds kort over een Virtual Reality bril i.c.m. de ‘360 VR Jack Hannen-App’. Hiermee kunt u digitaal rondkijken in uw nieuw aan te leggen tuin, maar ook inspiratie opdoen in reeds gerealiseerde tuinen.

Plan een adviesgesprek in met onze groenspecialisten en ontdek de mogelijkheden

Bent u nieuwsgierig naar wat wij als hovenier voor u kunnen betekenen? Maak dan gerust een afspraak voor een adviesgesprek. Hiervoor belt u naar (0475) 31 86 20. U kunt uiteraard ook contact met ons opnemen bij vragen of voor meer informatie over alle zaken omtrent uw tuin. Onze groenspecialisten gaan graag met uw uitdaging aan de slag.

Contact gegevens

Neem vrijblijvend contact met ons op.

  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.