Oude Montforterweg 10, 6077 PH St. Odiliënberg| (0475) 31 86 20| info@jackhannen.nl

Hovenier Montfort

Een goede hovenier in de buurt van Montfort, Linne of Maasbracht gezocht? Benader dan een groenspecialist als Jack Hannen Hoveniersbedrijf die gespecialiseerd is in het aanleggen, onderhouden en ontwerpen van tuinen. Zo hoeft u voor uw nieuwe tuin slechts een tuinspecialist in te schakelen. Ideaal, nietwaar?

N

Kennis van zaken

 

N

Vakmanschap

 

N

Compleet van A tot Z

 

Home » Hovenier Montfort

Uw hovenier in Maasbracht, Montfort, Linne en omgeving

Als u voor uw tuin in Maasbracht, Montfort of Linne onze hovenier inschakelt, mag u écht vakmanschap verwachten. Wij werken alleen met echte groenspecialisten met kennis van zaken. Onze expertise zetten we in voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Zo worden we ook regelmatig ingeschakelt als hovenier voor tuinen van instanties als woningverenigingen, bedrijven of overheidsinstellingen.

Geniet van onderhoud op maat

Kan uw tuin het nodige onderhoud gebruiken? Dan kiest u bij ons uit verschillende opties. Denk aan periodiek onderhoud, maar ook voor een voor- of najaarsbeurt vertrouwt u op ons Wat voor werkzaamheden we dan verrichten? Deze lopen uiteen van vakkundig snoeiwerk tot het onderhoud van uw vijver en van het onkruidvrij houden van uw tuin tot gewasbescherming. U geniet van onderhoud op maat en het onderhoudsplan stemmen we af op uw wensen.

Een nieuwe kijk op tuinen

Een noviteit in Nederland! Jack Hannen beschikt sinds kort over een Virtual Reality bril i.c.m. de ‘360 VR Jack Hannen-App’. Hiermee kunt u digitaal rondkijken in uw nieuw aan te leggen tuin, maar ook inspiratie opdoen in reeds gerealiseerde tuinen.

Wij helpen u graag!

Bent op zoek naar goede hovenier in de buurt van Montfort, Linne of Maasbracht? Neem dan eens contact met ons op. U kunt bij ons altijd terecht voor een vrijblijvend advies. Maak een afspraak door te bellen naar (0475) 31 86 20. Wij hopen u snel van dienst te kunnen zijn bij het ontwerpen, aanleggen of onderhouden van uw tuin.

Contact gegevens

Neem vrijblijvend contact met ons op.

  • Velden met een * zijn verplicht

Jack Hannen Hoveniersbedrijf en Boomkwekerij

Oude Montforterweg 10
6077 PH  St. Odiliënberg

T: (0475) 31 86 20 
E: info@jackhannen.nl