Oude Montforterweg 10, 6077 PH St. Odiliënberg| (0475) 31 86 20| info@jackhannen.nl

Hovenier in de regio Montfort

Zoekt u een goede hovenier in de buurt van Montfort, Linne of Maasbracht? Benader dan Jack Hannen Hoveniersbedrijf uit Sint Odiliënberg. Bij ons bedrijf zijn we gespecialiseerd in het aanleggen, onderhouden en ontwerpen van tuinen. Zo hoeft u voor uw nieuwe tuin slechts één tuinspecialist in te schakelen.

N

Kennis van zaken

 

N

Vakmanschap

 

N

Compleet van A tot Z

 

Home » Hovenier Montfort

Dé hovenier voor het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van uw tuin

Als u voor uw tuin onze hovenier inschakelt, mag u écht vakmanschap verwachten. Binnen ons hoveniersbedrijf nabij Roermond werken we alleen met groenspecialisten met kennis van zaken. Onze expertise zetten we in voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Zo worden we ook regelmatig ingeschakeld als hovenier voor tuinen van instanties als woningverenigingen, bedrijven of overheidsinstellingen. Wij zijn werkzaam in verschillende regio’s, waaronder:

Geniet van onderhoud op maat

Kan uw tuin het nodige onderhoud gebruiken? Dan kiest u bij ons uit verschillende opties. Denk aan periodiek onderhoud, maar ook voor een voor- of najaarsbeurt vertrouwt u op ons. Wij verrichten verschillende werkzaamheden. Deze lopen uiteen van vakkundig snoeiwerk tot het onderhoud van uw vijver en van milieuvriendelijk onkruidbeheer tot gewasbescherming. We stemmen het onderhoudsplan af op uw wensen waardoor u geniet van onderhoud op maat.

Een nieuwe kijk op tuinen

Een noviteit in Nederland! Jack Hannen beschikt sinds kort over een Virtual Reality bril i.c.m. de ‘360 VR Jack Hannen-App’. Hiermee kunt u digitaal rondkijken in uw nieuw aan te leggen tuin, maar ook inspiratie opdoen in reeds gerealiseerde tuinen.

Schakel onze groenspecialisten in voor verschillende tuinwerkzaamheden

Bent op zoek naar goede hovenier? Neem dan eens contact met ons op. U kunt bij ons altijd terecht voor een vrijblijvend advies. Maak een afspraak door te bellen naar (0475) 31 86 20. Wij hopen u snel van dienst te mogen zijn bij het ontwerpen, onderhouden of het tuinontwerp van uw tuin.

Contact gegevens

Neem vrijblijvend contact met ons op.

  • Velden met een * zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.