Oude Montforterweg 10, 6077 PH St. Odiliënberg| (0475) 31 86 20| info@jackhannen.nl

Hovenier Montfort

Een goede hovenier in de buurt van Montfort of Maasbracht gezocht? Neem eens contact op met Jack Hannen Hoveniersbedrijf en Boomkwekerij. Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen, onderhouden en ontwerpen van tuinen.

N

Kennis van zaken

 

N

Vakmanschap

 

N

Compleet van A tot Z

 

Op zoek naar een hovenier in Maasbracht of Montfort?

Wanneer u Jack Hannen Hoveniersbedrijf en Boomkwekerij als hovenier voor uw tuin in Maasbracht of Montfort inschakelt, kunt u echt vakmanschap verwachten. Wij werken alleen met echte vakmannen die kennis van zaken hebben. Onze expertise zetten we in voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Zo worden we ook regelmatig inschakelt als hovenier voor tuinen van instanties als woningverenigingen, bedrijven of overheidsinstellingen in bijvoorbeeld Maasbracht of Montfort.

Een nieuwe kijk op tuinen

Een noviteit in Nederland! Jack Hannen beschikt sinds kort over een Virtual Reality bril i.c.m. de ‘360 VR Jack Hannen-App’. Hiermee kunt u digitaal rondkijken in uw nieuw aan te leggen tuin, maar ook inspiratie opdoen in reeds gerealiseerde tuinen.

Onderhoud op maat

Wanneer u ons inschakelt voor het onderhouden van een tuin kunt u uit verschillende opties kiezen. U kunt ons inschakelen voor periodiek onderhoud, maar ook voor een voor- of najaarsbeurt kunt u vertrouwen op Jack Hannen Hoveniersbedrijf en Boomkwekerij. We verzorgen tijdens die onderhoudsbeurten diverse werkzaamheden. Deze lopen uiteen van vakkundig snoeiwerk tot het onderhoud van uw vijver en van het onkruidvrij houden van uw tuin tot gewasbescherming. We bieden u onderhoud op maat en het onderhoudsplan stemmen we af op uw wensen.

Wij helpen u graag!

Bent op zoek naar goede hovenier in de buurt van Montfort of Maasbracht? Neem dan eens contact met ons op. U kunt bij ons altijd terecht voor een vrijblijvend advies. Maak een afspraak door te bellen naar het telefoonnummer: (0475) 31 86 20. Wij hopen u snel van dienst te kunnen zijn bij het ontwerpen, aanleggen of onderhouden van uw tuin.

Contact gegevens

Neem vrijblijvend contact met ons op.

  • Velden met een * zijn verplicht

Jack Hannen Hoveniersbedrijf en Boomkwekerij

Oude Montforterweg 10
6077 PH  St. Odiliënberg

T: (0475) 31 86 20 
E: info@jackhannen.nl